ona objavila snimku

Sramotan incident! Usred koncerta ženu udario nogom u glavu

Josh Homme (Foto: Getty) Josh Homme (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Homme (Foto: Getty) +0 Josh Homme (Foto: Getty) Galerija

Frontmen benda Queens of the Stone Age Josh Homme na koncertu u Los Angelesu nogom je udario fotografkinju koja ga je snimala iz prvoga reda.

Slavni pjevač Josh Homme, frontmen benda Queens of the Stone Age, na koncertu u Los Angelesu napravio je dosad neviđeni incident. Naime, usred koncerta nogom je u glavu udario fotografkinju koja ga je snimala i fotografirala iz prvoga reda. 

Pogledaj i ovo showbuzz Veliko iznenađenej Potvrđeno - Rock'n' Roll poslastica stiže u Zagreb!

Josh Homme (Foto: Getty) Josh Homme (Foto: Getty) Foto: Getty

Fotografkinja Chelsea Lauren objavila je i video gdje se jasno vidi trenutak kad ju je Homme udario. Chelsea je nakon toga završila i na hitnoj pa poručila da ju je pjevač namjerno udario. "I sad ću provesti večer na hitnoj. Sad ozbiljno pitam, pa tko ovo radi? Vidjela sam ga kako mi prilazi pa sam se uhvatila fotoaparata. Pogledao me ravno u oči, a onda jako zamahnuo nogom i u punom zamahu me udario u lice", rekla je.

Pjevača je prijavila policiji, a onda je on izdao priopćenje u kojem joj se javno ispričava. "Nemam razloga ni opravdanja za ovo što sam napravio. Bio sam potpuni kreten i jako mi je žao. Nadam se da će Chelsea prihvatiti moju iskrenu ispriku", napisao je Homme. Njegova isprika objavljena je na službenom Twitter profilu benda, piše BBC

 

A post shared by Chelsea Lauren (@chelsealaurenla) on

 

A post shared by Chelsea Lauren (@chelsealaurenla) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene