prisjetio se prošlosti

Grašu raznježile fotografije s Hanom iz vremena dok još nisu bili par: "Da mi je netko prije 8 godina rekao da će biti moja supruga..."

Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Duje Klaric/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić - 11 Petar Grašo i Hana Huljić - 12 Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Petar Grašo i Hana Huljić - 7 +18 Petar Grašo i Hana Huljić - 6 Galerija

Petar Grašo prisjetio se snimanja s Hanom Huljić, kada nije ni slutio da će mu ona jednog dana biti supruga i majka njegova djeteta.

Pjevač Petar Grašo (48) prije malo više od dvije godine uplovio je u bračnu luku s Hanom Huljić (33), s kojom danas ima i jednoipolgodišnju kćerkicu Albu.

Prije nego što su postali par, Grašo i Hana bili su prijatelji i suradnici, a on se sada prisjetio i jednog njihovog snimanja iz tog vremena, nakon što je listajući stari broj časopisa Gloria naletio na fotografiju njega i Hane.

Pogledaji ovo Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

"U ovom genijalnom danu, vjerovali ili ne, susreli smo se u ovom trenutku kada je ova fotografija koju gledate, nastala. Ona je svoje kadrove snimala ujutro, a ja ostatak dana, tako da se praktički nismo viđali. Da nam je netko rekao kako ću za osam godina ponovo vidjeti ovu fotografiju ispred sebe, i da će mi netko reći - ovo je tvoja supruga i majka tvog djeteta, vjerujem da bismo Hana i ja 'umrli' od smijeha i dali jednom drugom 'five', i rekli 'što ovi pričaju'? Život je interesantan režiser i hvala mu na tome", ispričao je Grašo za Gloriju.

Pogledaji ovo Petar Grašo inMagazin Petar Grašo otkrio nam je detalje svojeg bračnog života koji vješto skriva: ''To je nešto što je čini posebnom!''

Podsjetimo, za vezu Hane i Graše doznalo se malo nakon njegova prekida s Danijelom Martinović, s kojom je proveo gotovo 25 godina, no njih dvoje svoju ljubav nikad nisu okrunili brakom.

Pogledaji ovo Hana Huljić Nekad i sad Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

S Hanom se vjenčao u veljači 2021. godine, u crkvi svetog Dominika u Splitu, a kćerkicu Albu dobili su u srpnju iste te godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden, kći Jelena i zet Predrag - 2 Neda Ukraden, kći Jelena i zet Predrag - 3 Neda Ukraden Kći Nede Ukraden sa suprugom i djecom +25 Kuća Nede Ukraden u Boki Kotorskoj - 2 Celebrity Neda Ukraden ponosno je pozirala s kćeri jedinicom i zetom, pratitelji su iznenađeni koliko kćerka liči na pjevačicu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić pokazala kako izgleda kad opere kosu i iznenadila izgledom: "Čovječe, nisam prepoznao ženu!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene