vole lijepu našu!

Kći Pepa Guardiole pohvalila se fotografijama iz Hrvatske, krstarili su našom obalom!

Pep Guardiola Pep Guardiola Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Pep Guardiola na odmoru u Hrvatskoj - 2 Pep Guardiola na odmoru u Hrvatskoj - 7 Pep Guardiola na odmoru u Hrvatskoj - 4 Pep Guardiola na odmoru u Hrvatskoj - 5 Pep Guardiola na odmoru u Hrvatskoj - 6 Pep Guardiola na odmoru u Hrvatskoj - 3 Pep Guardiola Maria Guardiola - 17 Maria Guardiola - 16 Maria Guardiola - 15 +4 Maria Guardiola - 14 Galerija

Pep Guardiola ovo ljeto s obitelji uživa na Jadranskoj obali, a zaposlenici jednog restorana pohvalili su se zajedničkom fotografijom sa slavnim trenerom.

Uoči Europskog nogomtnog prvenstva koje se ove godine održava u Njemačkoj, poznati trener Manchestera Pep Guardiola s obitelji u to vrijeme uživa na našoj obali.

Posjetio je jedan dubrovački restoran, a zaposlenici su se pohvalili zajedničkom fotografijom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Restaurant Kasar 《since 1971.》 (@restaurant.kasar_zaton)

"Čast je bilo upoznati i ugostiti jednog od najvećih nogometnih trenera današnjice. Hvala što ste posjetili naš restoran, bilo nam je izuzetno zadovoljstvo. Prekrasna večer uz prekrasnu familiju, nadam se da se vidimo opet!", poručili su.

Ovo nije prvi put da je Guardiola posjetio Dubrovnik. Još 2012. godine ljetovao je na biseru Jadrana, a njegova kćer Maria također se na Instagramu pohvalila fotkama s jahte na kojoj su posjetili i Korčulu, Hvar, Split...

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria guardiola (@maria.guardiola)

  Pogledaji ovo James Hetfield - 1 Celebrity Nakon svjetski slavnog nogometnog trenera, u Dubrovniku je viđen i frontmen jednog od najpoznatijih metal bendova

Pogledaji ovo Izabel Kovačić i Maria Guardiola Celebrity Izabel Kovačić slavila u društvu prekrasne kćeri legendarnog nogometnog trenera, koji je u svoje okrilje uzeo i njezina Matea!

Pogledaji ovo Clara Chia Marti Celebrity Fatalna Clara već je bila nevjerna, prevarila je Piquea s dobrim mu i svima znanim prijateljem?: "To je jedna od njegovih taktika"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Na ovu objavu Maje Šuput o sinu Bloomu teško je ostati imun, a tek kad vidite njegove najnovije fotografije!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Darko Lazić i Katarina - 5 Darko Lazić i Katarina - 4 Darko Lazić i Katarina - 2 Darko Lazić i Katarina - 1 +28 Darko Lazić i Katarina - 2 Celebrity Ovako izgleda luksuzna kuća srpskog folkera, opasana je zidinama, a o domaćinstvu brine njegova majka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene