Ljubavnica otvoreno

Otkrila detalje afere: 'Pazi se, jednom preljubnik, uvijek preljubnik!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubavnica koja je kriva za raspad braka Ashtona i Demi Moore, otvoreno je progovorila o svojoj noći s glumcem.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Dječja ljubav Nikome nije jasno kako ju je osvojio, no ona je priznala da je kriva za gadni prekid

'Mila mora biti jako pažljiva s Ashtonom, jer jednom preljubnik uvijek ostaje preljubnik', izjavila je Sara Leal u jednom intervjuu.

Upravo Sara je bila ta koja je okončala brak Ashtona Kutchera i Demi Moore i to tako što je ljubovala s njim u hotelskoj sobi na 6. godišnjicu braka!

>> Ljubav cvate: Intimni trenuci zaljubljenih golupčića!

Sara Leal zbog svojih je postupaka požalila, a ispričala se i samoj Demi. U intervjuu za britanski The Sun otkrila je sve detalje svoje afere sa slavnim glumcem koji je sad u vezi s Milom Kunis.

U rujnu 2011. godine Sara je spavala s Ashtonom u hotelskoj sobi u San Diegu. Ona i glumac u strastveni klinč upustili su se dva puta, a prema njezinim riječima, Ashton je čak jednom inzistirao da dovede i prijateljicu.

Ljubavnici su se upoznali kad je 23-godišnjakinja bila s prijateljicama u izlasku. U jednoj hotelskoj sobi su imali tulum i pili velike količine alkohola. U sobi kraj njihove nalazio se Ashton koji ih je sve pozvao k sebi.

Tulumarenje se nastavilo u njegovom apartmanu i to uz velike količine votke, piva, tekile i šampanjca.

Sara je pozvala Ashtona u jacuzzi u kojem su se družili potpuno goli. Nakon toga su krenuli tražiti ručnike. 'Ashton mi je prišao s leđa i počeo me ljubiti po cijelom tijelu', tvrdi zanosna plavuša. Ipak, ona tvrdi, da je Ashtona pitala za bračni status na čega je on rekao da živi rastavljeno od supruge.

'Nakon toga se nagnuo prema meni, poljubio me pa onda i moju prijateljicu. Sigurna sam da je želio seks u troje. Mislim da niti jedan frajer nema ništa protiv toga', komentirala je Sara te dodala kako su se njih dvoje poseksali dva puta tu večer.

'Poljubila sam ga i otišla oko 9 sati ujutro. Nisam dobila njegov broj', kaže Sara. Smatra kako Ashton nije u ozbiljnoj vezi s Milom nakon svega što je iza njega. 'Samo se nadam da Mila neće proći isto što i Demi'.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene