Snašao se

Glumac privukao pažnju prolaznika zbog onoga što je nosio u ruksaku, nekima je to simpatično, nekima baš i ne

Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Orlando Bloom i Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) +0 Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Galerija

Orlando Bloom na ručak u jedan od restorana u Los Angelesu stigao je sa psom Mightyjem, a kako je došao na motoru, psića je morao prevesti u ruksaku.

Orlando Bloom pažnju fotografa zbog zvjezdanog statusa privlači sam po sebi, no ovoga puta paparazzima u Los Angelesu bio je zanimljiv i zbog jednog detalja koji im je baš upao u oko. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

imma still running here & these two getting me thru- my mighty pup & Yerba Mate- which is what I’m sucking down that metal straw- it’s the 💣 Guarani Indians use it to reduce tiredness, clear up mind and dismiss starvation..best alternative to coffee...according to the legend it was a friendship brew given by god‘s...and it’s got flowers init...nuff said🐥

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Čini se da im se sviđa! Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

Naime, glumac je snimljen ispred restorana u koji je došao na ručak, a na leđima je imao platneni ruksak u kojem je ponio svog ljubimca, psa Mightyja. Iako je to na prvi pogled djelovalo pomalo čudno, čini se da psiću nije nimalo smetao način na koji ga je njegov vlasnik poveo sa sobom.

Sve fotografije možete vidjeti OVDJE.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

keeping with the dog photo theme...I got nothin 🥳

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

A kako to uvijek biva, nekima je to simpatično, nekima baš i ne, no glumac je poznat kao veliki ljubitelj životinja te sa svojim ljubimcem često objavljuje fotgrafije na Instagramu. 

Orlando se oko Valentinova zaručio s Katy Perry, a trenutačno su u pripremama za vjenčanje. Bit će to drugi brak za oboje. Bloom je ranije bio u braku s modelom Mirandom Kerr, a Katy je bila udana za Russella Branda.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama (Foto: PR) Ples sa zvijezdama (Foto: PR) +1 Ples sa zvijezdama (Foto: PR) Celebrity Grubnić predstavio ljepoticu koja se izvija u njegovu naručju, evo tko je djevojka s kojom provodi dane i noći

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Celebrity Ovako je Nives predstavila partnera koji je preznojava u zadnje vrijeme: ''Ako ste se pitali, ovo je on...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene