Filmska priča

Ostavila ga je zbog 10 godina mlađeg dečka, a sada ponovno živi s bivšim, no postoji dobar razlog za to

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olivia Wilde i Jason Sudeikis ponovno žive zajedno, a razlog su njihova djeca koju su dobili u vezi koja je potrajala devet godina.

Priča o odnosu sada već bivšeg glumačkog ljubavnog para Jasona Sudeikisa i Olivije Wilde, koja je nakon njega sreću pronašla s mlađahnim glazbenikom Harryjem Stylesom, mogla bi bez problema poslužiti kao scenarij za dobar film, a ovih je dana dobila i svoj nastavak.

Pogledaj i ovo Olivia Wilde Ups! Mlađahni dečko nije bio s njom na važnom događaju, a probleme joj je radila haljina zbog koje je tražila pomoć!

Naime, nakon što je 36-godišnja Olivia započela zajednički život s 27-godišnjim Harryjem, vratila se ponovno živjeti s 45-godišnjim Jamesom, i to zbog njihove djece koju su dobili u zajedničkoj vezi. Izgleda da će to postati uobičajen dio njihove svakodnevnice kako bi zajedno mogli provoditi vrijeme sa 6-godišnjim sinom Otisom i 4-godišnjom kćeri Daisy.

Daily Mail doznaje kako su bivši zaručnici u jednoj od vila u Londonu stvorili malu oazu, samo dva tjedna nakon što se Olivia tamo preselila iz Los Angelesa k Harryju, a gdje James radi na svom najnovijem glumačkom projektu. Njima blizak izvor potvrdio je kako Harry neće biti s njima, unatoč tome što zapravo stanuje jako blizu.

"Čini se kao malo nezgodna situacija, stvari između Olivije i Harryja su se izdogađale poprilično brzo pa sve ispada čudno. Ali lijepo da je ona i James rade tako nešto zbog djece. Mnogima to ne bi bilo lako", izjavio je anonimni izvor.

Inače, Olivia i Jason nedavno su snimljeni kako izmjenjuju prisne zagrljaje, nježne dodire i poglede pa se mnogi pitaju što se to zapravo događa, a šuškalo se da ju on pokušava ponovno osvojiti. 

Olivia i Harry u vezi su od studenog prošle godine, a u početkom ove su se prvi put zajedno pojavili u javnosti, i to na vjenčanju njegova menadžera Jeffa Azoffa u Kaliforniji. Par se navodno zaljubio na snimanju filma "Don’t Worry Darling", koji režira Olivia, a Harry ima glumačku ulogu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) +0 Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene