oglasila se i policija

Taksist koji je vozio Harryja i Meghan dok su bježali od paparazza iznio svoju stranu priče: "Malo su pretjerali..."

Princ Harry, Meghan Markle, Doria Ragland Princ Harry, Meghan Markle, Doria Ragland Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle, Doria Ragland Princ Harry, Meghan Markle, Doria Ragland Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 1 +19 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Galerija

Nakon što je ured princa Harryja i Meghan Markle izdao priopćenje o potjeri paparazza koja je umalo završila kobno, oglasio se i taksist koji ih je vozio.

Svijet je brzinom munje obišla vijest o novom incidentu princa Harryja i Meghan Markle s paparazzima, koji je navodno umalo završio kobno.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Njihov ured izdao je službeno priopćenje u kojem su otkrili detalje automobilske potjere koja se odvila u New Yorku nakon svečane dodjele nagrada Woman of Vision, s koje su Harry, Meghan i njezina mama Doria Ragland otišli taksijem.

"Vojvotkinja i vojvoda od Suusexa te gospođa Ragland sudjelovali su u umalo katastrofalnoj automobilskoj potjeri zbog skupine iznimno agresivnih paparazza. U nemilosrdnoj potjeri koja je trajala gotovo dva sata zamalo je došlo do nekoliko nesreća s drugim vozačima na cesti, pješacima i dva njujorška policajca", priopćio je glasnogovornik para.

"Iako biti javna osoba dolazi s određenom razinom interesa javnosti, to nikada ne bi trebalo ugrožavati nečiju sigurnost. Širenje ovih fotografija, s obzirom na načine na koje su dobivene, potiče vrlo nametljivu praksu koja je opasna za sve uključene", stoji u službenom priopćenju para.

O incidentu se zatim oglasila i policija.

"U utorak navečer, 16. svibnja, NYPD je pomogao privatnom zaštitarskom timu koji je štitio vojvodu i vojvotkinju od Sussexa", rekao je glasnogovornik NYPD-ja, prenosi BBC.

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa stigli su na svoje odredište i nije bilo prijavljenih sudara, poziva, ozljeda ili uhićenja", poručili su iz policije.

Gradonačelnik New Yorka Eric Adams izjavio je da su dva policajca mogla biti ozlijeđena i da bi bilo užasno izgubiti nedužnog prolaznika tijekom ovakve potjere.

Svoju stranu priče iznio je i taksist koji je prilikom incidenta vozio Harryja, Meghan i njezinu mamu.

On tvrdi da su navodi o umalo katastrofalnoj potjeri malo pretjerani i da paparazzi nisu bili agresivni.

"Bili su iza nas, ali držali su distancu. New York je jedan od najsigurnijih gradova, policija je na svakom uglu", izjavio je taksist za BBC. Meghan i Harryja je opisao kao drage ljude, a rekao je i da su djelovali nervozno.

Ovaj incident mnoge je podsjetio i na tragičan događaj od prije 26 godina, kada je Harryjeva majka princeza Diana poginula u prometnoj nesreći u Parizu jer je vozač izgubio nadzor nad automobilom koji su oblijetali mnogobrojni paparazzi.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Allen Lily Allen i David Harbour Lily Allen Lily Allen +13 Lily Allen (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna pjevačica o mučnim razlozima povlačenja sa scene: "Doživjela sam gubitak sina, uhođenje i seksualni napad, gotova sam"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 8 Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 7 Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 6 Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 5 +19 Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas i kći Carys Zeta Douglas - 4 Celebrity Kći legendarnog glumačkog para bila je prava zvijezda crvenog tepiha u Cannesu, njihova zajednička fotografija obišla je svijet!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene