Kako se vama sviđa?

Zavrtjet će vam se u glavi od cifre koju je Meghan Markle izdvojila za ovaj zlatni outfit!

Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 3 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle +20 Meghan Markle Galerija

Meghan Markle gostovala je u New Yorku kako bi primila nagradu ''Women of Vision'', a svu pozornost privukla je odjevna kombinacija u kojoj se pojavila, a za koju je izdvojila pozamašan iznos.

Meghan Markle gostovala je sa svojim suprugom, princem Harryjem i majkom Dorijom u New Yorku kako bi primila nagradu ''Women of Vision''.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

Za tu dodjelu posebno se i sredila, a naročito je pozornost privukla nakon što je objavljeno koliko košta sve što nosi na sebi. Haljina, nakit, cipele i torbica zajedno su koštali oko 12 tisuća dolara.

Meghan je doista zablistala u zlatnoj haljini Johanne Ortiz, koja košta 1800 dolara. Za svoje želje Meghan je haljinu prilagodila, pa je tako s originala maknula naramenice.

Držeći se zlatne sheme boja za večer, vojvotkinja je svoju midi haljinu koja ima prorez sprijeda dopunila parom otmjenih zlatnih štikli s remenčićima Toma Forda. Sandale su koštale 1350 dolara.

Meghan je na sve to dodala i novčanik-torbicu Carolina Herrera Metropolitan Insignia od 1100 dolara u istoj zlatnoj nijansi.

A da još više sjaji, Markle je na odjevnu kombinaciju dodala i besprijekoran nakit od zlata i dijamanata, nekoliko dijamantnih narukvica na svoje lijevo zapešće, od kojih je jedna izgledala kao Cartierov dizajn koji je nekoć bio u vlasništvu princeze Diane i za koji su stručnjaci procijenili da bi mogao vrijediti između 18 i 150 tisuća dolara.

Također je nosila svoju omiljenu zlatnu narukvicu Cartier Love od 7355 dolara.

Kao završni detalj Meghan je svom izgledu dodala par naušnica J. Crew u obliku obruča.

Ovakve svote novca mnogima su samo san, ali bogatstvo i marke ne moraju uvijek značiti da je to odlična modna kombinacija.

A vi nam u anketi recite što mislite o tom skupom outfitu.

Sviđa li vam se outfit Meghan Markle?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Yulia Volkova i Lena Katina - 4 Yulia Volkova i Lena Katina - 3 Yulia Volkova i Lena Katina - 1 Yulia Volkova i Lena Katina - 2 +12 Julia Volkova (Foto: Instagram) Nekad i sad Bile su zabranjene zbog vrućih poljubaca u školskim uniformama, a evo kako izgledaju 21 godinu kasnije!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lejdi Perković i Marko Perković Thompson Lejdi i Dražen Perković - 1 Lejdi i Dražen Perković - 2 Lejdi i Dražen Perković - 3 +26 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 1 Celebrity Novopečena zaručnica mentora iz "Plesa sa zvijezdama" nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene