Sve se to vidi!

Dvije najvažnije žene u Trumpovom životu ušle su pristojne u Bijelu kuću, a sad se jedva gledaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivanka Trump i Melania Trump na početku mandata Donalda Trumpa pazile su na ponašanje jedna prema drugoj, no s vremenom se i na javnim događanjima vidjelo da njihov odnosi baš i nije idealan.

Nije tajna da su Ivanka Trump (39) i Melania Trump (50), dvije najvažnije žene u životu Donalda Trumpa (74) godinama u zategnutim odnosima i time intrigiraju javnost. 

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump Zna se i zašto Trump nakratko završio iza rešetaka, no svi se pitaju kamo je nestala njegova Melania, mjesecima je nitko nije vidio!

Iako je veza kćeri Ivanke i supruge, bivše manekenke Melanije jaka sa uskoro bivšim američkim predsjednikom, one dvije se međusobno ne mogu podnijeti. Američki mediji su svojedobno otkrili da prva dama naziva pokćerku zmijom dok joj ona vraća na to tako što ju cijelo vrijeme podcjenjuje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Mnogi smatraju da će s krajem predsjedničkog mandata njihov odnos biti još lošiji. Kada su prije četiri godine kročile u Bijelu kuću s Donaldom, bila je to druga priča i obje su nastojale iskazati poštovanje jedna prema drugog, no sad je napetost tolika da se jedva gledaju. 

"Melania je kao prva dama osjećala stalno da Ivanka pokušava zauzeti njezino mjesto i smatrala ju je smetnjom na putu onome što želi postići", rekao je izvor za Mirror. Njena bivša najbolja prijateljica Stephanie Winston Wolkoff istaknula je da mržnja traje od ranih dana Trumpovog mandata. 

U jednom trenutku je Ivanka čak predložila preimenovanje "Ureda prve dame" u "Ured prve obitelji". Melania je na to reagirala ruganjem i dala joj je nadimak princeza, no bivša manekenka nije se morala nositi samo s negativnim komentarima pokćerke. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

Naime, javnost smatra da je ona najneučinkovitija prva dama ikad, a tijekom mandata njenog muža puno se pisalo o njihovoj lošoj bračnoj situaciji što su pojačavali njegovi potezi poput odbijanja da ju drži za ruku. U isto vrijeme Donald je šokirao javnost svojim bliskim odnosom s Ivankom koja mu je bila savjetnica, a svojedobno je rekao da bi bio u vezi s njom da mu nije kći. 

Mnoge zanima kako će izgledati odnos Melanije i Ivanke nakon izlaska iz Bijele kuće, ali i Donalda sa svojom suprugom. Neki smatraju da će kontroverzni biznismen razvesti s bivšom manekenkom. Usto, dio javnosti smatra da će Ivanka ostvariti svoje političke ambicije nakon što je iskusila moć preko svog oca. 

Inače, Melania je u braku s Donaldom od 2005. i imaju sina Barrona (14). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene