Počivala u miru

Tihi odlazak prelijepe misice: Patnju je skrivala iza velikog osmijeha, a onda se maknula s društvenih mreža

Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) +1 Dijana Milojković (Foto: Instagram) Galerija

Misica Dijana Milojković dvije se godine borila s opakom bolešću, no rat nažalost nije dobila.

Poznata Miss Europe 2014. godine Dijana Milojković preminula je nakon godina teške borbe s rakom.

Pogledaj i ovo showbuzz nitko nije znao Slavni glazbenik podijelio s fanovima da se bori sa strašnom bolešću: "Ispred mene su mjeseci liječenja, no ne predajem se"

Gašenje njezina premladog života potvrdio je i njezin neutješni brat Miloš Milojković statusom na Instagramu. "Počivaj u miru, sestro", kratko je napisao uz njezinu fotografiju, a sućut obitelji izrazile su brojne poznate osobe iz susjedne Srbije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) on

Kako se saznalo, prelijepa i uvijek nasmijana misica s rakom se borila dvije godine, no svi su mislili kako će se izvući. Još početkom lipnja Dijana je na darivanju djeteta koje je trebalo stići u obitelj pozirala kao da se ništa ne događa, a bol i patnju skrivala je iza velikog osmijeha.

Ipak, fotografije darivanja nećakinje koja će nositi njezino ime bile su posljednje koje je objavila na društvenim mrežama, čime je dala naslutiti kako joj ponestaje snage za tešku borbu. Tada se i pročulo kako je Dijani potrebna krv jer se rak proširio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) on

Kako prenose srpski i bosanski mediji, Dijana nije htjela da je žale, pa je objavljivala fotografije samo sretnih životnih trenutaka i kada je pomno sređena te joj je želja bila da tiho ode. I to joj je predstavljalo veliki izazov, posebno nakon mučnih terapija, no nije se predavala do posljednjeg trenutka.

Također, prelijepa misica postala je veliki motivacijski govornik ljudima koji imaju slične borbe i kojima je na taj način ulijevala nadu. Na Instagramu se oglasio i njezin bivši dečko Stefan Karić, koji joj je posvetio poduži emotivni status.

"Imala je ona i previše problema. Samo, eto, nekim čudom ih je kontrolirala i zadržavala u sebi. Ponekada se osjećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, rijetko tko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Uvjerena da kad-tad mora doći bolje vrijeme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice!"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) on

"Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmijeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voljeti, vidimo se u nekom drugom životu, u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobjednik ove borbe! Počivaj u miru, Dijana moja. Zauvijek tvoj Stefan", poručio joj je. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +4 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Celebrity Zbog ove fotke Sonju su prozvali ubojicom mekog srca, a neki provociraju: ''Palma je predivna''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene