Plaši ih njen izgled

Drastično je smršavjela i čudno se ponaša u javnosti: Ona se smješka, ali fanovi su zabrinuti za nju

Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion (Foto: AFP) Celine Dion (Foto: Instagram) Celine Dion, Pepe Munoz (Foto: Profimedia) Celine Dion i suprug (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Getty) Céline Dion (Foto: Getty Images) Celine Dion (Foto: AFP) Celine Dion (Foto: Instagram) +0 Celine Dion (Foto: Profimedia) Galerija

50-godišnja Celine Dion vratila se u centar pozornosti nakon izrazito teškog životnog razdoblja.

Pjevačica doista nikad nije bila mršavija.

Pogledaj i ovo Celine Dion i Rene (Foto: AFP) otvorila dušu Diva koju život nimalo nije mazio dirljivim se riječima prisjetila teškog perioda, tragedije su joj se redale jedna za drugom

50-godišnja pjevačica Celine Dion vratila se u centar pozornosti nakon izrazito teškog životnog razdoblja u kojem je u samo nekoliko dana ostala bez dvije voljene ososbe - supruga i brata koji su izgubili teške bitke s opakim bolestima.

Podsjetimo, pjevačica je preminulog supruga Renea Angelila prvi put upoznala kada je imala samo 12, a on 38 godina, no svoju vezu započeli su 7 godina kasnije. Zaruke su uslijedile 1991. godine, a vjenčanje je održano nekoliko dana prije Božića 1994. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Par je 2000. godine obnovio bračne zavjete u Las Vegasu, a zajedno imaju troje djece, sina Renéa-Charlesa te blizance Eddyja i Nelsona. Rene je preminuo 2016. godine, a pjevačica je nakon toga pala u depresiju. U to vrijeme je i drastično smršavjela, počela se čudno ponašati u javnosti, a od tada se ne odvaja i od 16 godina mlađeg Pepea Munoza.

Ilustrator i plesač prati je na gotovo svim putovanjima i događanjima, no vrlo je vjerojatno kako par samo podiže medijsku prašinu radi publiciteta, dok ih veže isključivo prijateljstvo i posao, a manje ljubav.

No Celine se posljednjih tjedana ne obazire na medijske napise u vezi Pepea, već svog izgleda. Po istupima je jasno kako pjevačici jako smetaju oni da je premršava te kako nikada nije izgledala gore, a čini se kako se modnim kritičarima i javnosti ne sviđa niti njezin smisao za modu.

Tako se pjevačica na nedavnom Tjednu mode u Parizu pojavila u po mnogima preotvorenoj haljini, a ostale kreacije koje je nosila također su istaknule njezinu izrazito mršavu figuru te ispijeni vrat. Također, na njezinom koščatom licu jasno je da se radilo o velikom gubitku kilogramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

"Nikad se nisam osjećala poželjnije. Želim se osjećati snažno, lijepo, ženstveno i seksi, ali ne želim pričati o tome. Ne zamarajte se i ne fotografirajte. Ako vam se sviđam, tu sam. Ako ne, pustite me na miru", poručila je u nedavnom intervjuu i nastavila po svom.

Ipak, dio obožavatelja jako je zabrinut za pjevačicu te misli kako pretjeruje s mršavljenjem, što bi moglo završiti kobno... Nadamo se kako ipak neće te kako je pjevačica doista sretna u vlastitoj koži, čak i ako drugi misle da je nekada izgledala puno bolje...

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) +5 Lil Kim (Foto: AFP) Celebrity Unakažena glazbenica pokazala bujni dekolte, njezina pojava izazvala šok i nevjericu

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor (Foto: Twitter) +0 Jadranka Kosor (Foto: Twitter) Celebrity Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) +5 Iva Šarić (Foto: Instagram) Celebrity Fani Stipković stigla u Zagreb pa pokazala lice bez šminke: Na koju vas domaću ljepoticu podsjeća?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene