Žrtva operacija

Unakažena glazbenica pokazala bujni dekolte, njezina pojava izazvala šok i nevjericu

Lil Kim (Foto: Getty Images) Lil Kim (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) +0 Lil Kim (Foto: Getty Images) Galerija

Reperica Lil' Kim velika je ovisnica o plastičnim operacijama koje su ju unakazile.

Popularna reperica nastupila je na Tjednu mode u New Yorku.

Pogledaj i ovo showbuzz napravio preko 300 zahvata Otpjevao je jedan od najvećih hitova osamdesetih, a ovako je izgledao nakon što se potpuno unakazio operacijama

Radi se o 44-godišnjoj Lil' Kim, rođenoj Kimberly Denise Jones, koja se na pozornici pojavila u crno-zlatnom kombinezonu koji je otkrio njezin bujni dekolte te izgledao kao da će svaki čas prsnuti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil' Kim (@lilkimthequeenbee) on

Pjevačica svakom svojom pojavom u javnosti izaziva šok i nevjericu zbog brojnih plastičnih operacija kojima se unakazila, iako to već možemo smatrati "starom viješću".

Naša galerija jasno će vam pokazati koliko se Kimberly promijenila tijekom godina zbog opsjednutosti plastičnom kirurgijom, a nećemo biti u krivu ako ju nazovemo "ženom s 1000 lica".

A ono po čemu je oduvijek bila poznata svakako je osebujni stil koji je posebno zainteresirao javnost 1999. godine kada se na dodjeli MTV Video Music nagrada reperica pojavila u ljubičastoj haljini na jedno rame koja je u potpunosti otkrila njezinu lijevu dojku, čiju je bradavicu pak prekrila naljepnicom u obliku školjke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil' Kim (@lilkimthequeenbee) on

Dotična je sklona i nošenju perika u raznim bojama te prenapadnom šminkanju, a čini se kako od toga ne kani tako lako odustati.

Nadamo se samo kako je odustala od daljnjih plastičnih operacija, jer i ovo je previše. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor (Foto: Twitter) +0 Jadranka Kosor (Foto: Twitter) Celebrity Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nela Kocsis (FOTO: Instagram) Nela Kocsis (FOTO: Instagram) Nela Kocsis (FOTO: Instagram) Nela Kocsis (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) +0 Nela Kocsis (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Celebrity Obračun naše glumice na Instagramu: ''Neki će do kraja života morati živjeti s činjenicom da je moj puno čvršći i veći''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene