Zanemarili su nešto važno

Princ Harry i Meghan ponovno u problemima, dobili su jasno upozorenje koje im se neće svidjeti

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 9 Meghan Markle i princ Harry - 8 Meghan Markle i princ Harry - 7 Meghan Markle i princ Harry - 6 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 2 +19 Meghan Markle i princ Harry - 1 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle u problemima su sa svojom zakladom, zbog neplaćenih honorara poslano im je važno upozorenje.

Zaklada Archewell princa Harryja i Meghan Markle proglašena je delinkventnom zbog neplaćenih honorara i upozorena je da bi se mogla suočiti s kaznama ili suspenzijom.

Ova vijest proširila se medijima brzinom munje, a Meghan i Harry suočavaju se s pravnim terminom koji se u Sjedinjenim Državama koristi za pravne subjekte ako na vrijeme ne ispune svoje obaveze, poput podnošenja porezne prijave ili plaćanja tražbina.

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Celebrity Uoči priopćenja da će uskoro posjetiti Nigeriju, šuška se da je Meghan Markle odbila otputovati sa suprugom u Ujedinjeno Kraljevstvo

Obavijest o delinkvenciji poslao je glavni državni odvjetnik Kalifornije Rob Bonta jer nije podnio godišnja izvješća i naknade za obnovu. Kao što je navedeno na web stranici ministarstva pravosuđa Kalifornije, obavijest se šalje organizaciji nakon što ne dostavi potpune podneske za svaku fiskalnu godinu.

Dobrotvornim organizacijama koje su u prekršaju naređeno je da prestanu prikupljati sredstva, mogu se suočiti s kaznama ili im se registracija može suspendirati ili opozvati.

Pogledaji ovo Meghan Markle Celebrity Obožavatelji Meghan Markle osudili su potez kraljevske palače pa ih optužili za jednu stvar: "Ovo je nizak udarac, vrlo neukusno..."

"Organizacija koja je navedena kao delinkvent nema dobru reputaciju i zabranjeno joj je sudjelovanje u aktivnostima za koje je potrebna registracija, uključujući prikupljanje ili isplatu dobrotvornih sredstava", stoji u priopćenju, prenosi Page Six.

Zaklada Archewell se, prema podacima koji se javno objavljuju, na udaru našla zbog toga jer nije podmirila godišnju pristojbu (renewal fee), što je obaveza svih neprofitnih organizacija za nastavak poslovanja. Iako par tek treba javno odgovoriti na izvješće, prema Telegraphu ček je poslan, ali nikada nije stigao, a sada je poslan drugi ček kako bi se stvar riješila u roku od nekoliko dana.

Pogledaji ovo Meghan Markle Celebrity Meghan Markle lansirala je prvi proizvod svoje nove tvrtke, a istu stvar je prodavao i kralj Charles, evo o čemu je riječ!

Zaklada je nazvana u čast njihovog sina Archieja, a par je rekao da je temeljna svrha zaklade jednostavno činiti dobro.

"Doživljavamo trenutak tako što se pojavljujemo, poduzimamo akciju i koristimo naš veliki reflektor kako bismo podigli i ujedinili zajednice, lokalne i globalne, online i offline", stoji u njihovoj izjavi o misiji zaklade.

Izvješće o radu zaklade za 2021., koje je podneseno prošle veljače, otkrilo je da su prikupili 13 milijuna dolara od donatora, no već sljedeće godine pretrpjeli su pad donacija od 11 milijuna dolara, primivši samo 2 milijuna dolara u dobrotvorne svrhe.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom za Nenadov rođendan - 1 Bloom za Nenadov rođendan - 2 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 5 +31 Maja Šuput - 4 Celebrity Maja Šuput raznježila je pratitelje čestitkom za svog supruga, na egzotičnoj lokaciji slave čak dva važna datuma!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandarić i supruga Matea - 2 Mario Mandarić i supruga Matea - 3 Mario Mandarić i supruga Matea Mario Mandarić i supruga Matea - 2 +18 Mario Mandarić i supruga Matea - 3 Celebrity Naš poznati chef pohvalio se najljepšim mogućim vijestima, brzo je objavio i fotografiju iz rodilišta!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene