tko tu koga kopira?

Obožavatelji Meghan Markle osudili su potez kraljevske palače pa ih optužili za jednu stvar: "Ovo je nizak udarac, vrlo neukusno..."

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Afera Afera Meghan Markle Džem Meghan Markle - 4 Džem Meghan Markle - 3 Džem Meghan Markle - 2 Džem Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 2 +19 Meghan Markle Galerija

Službeni Instagram profil Buckingham Palace Shopa podijelio video koji promovira kraljevski džem od jagoda, netom nakon što je Meghan Markle učinila isto sa svojim novim proizvodom.

Meghan Markle lansirala je prvi proizvod svoje nove tvrtke "American Riviera Orchard", a staklenku džema od jagoda slala je influencerima i prijateljima.

Međutim, sada je službeni Instagram profil Buckingham Palace Shopa podijelio video koji promovira kraljevski džem od jagoda, a na snimci prikazana je ženska ruka koja maže džem na pogačicu, kolač, kroasan i tost.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buckingham Palace Shop (@buckinghampalaceshop)

"Naš džem od jagoda napravljen je od najfinijeg bobičastog voća i ukusno je poslužen na različite načine", stoji u opisu te su zamolili pratitelje da podijele kako oni jedu njihov proizvod.

Pogledaji ovo Meghan Markle Celebrity Meghan Markle lansirala je prvi proizvod svoje nove tvrtke, a istu stvar je prodavao i kralj Charles, evo o čemu je riječ!

Mnogi obožavatelji su primijetili da je spomenuta objava došla vrlo brzo nakon što je Meghan lansirala prvi proizvod svoje nove tvrtke "American Riviera Orchard", gdje je također u pitanju džem od jagode.

Mislite li da je palača namjerno objavila promo video džema odmah nakon Meghan Markle?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"Jesam li samo ja taj koji vidi suptilno zasjenjivanje?", pitao se jedan obožavatelj.

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Celebrity Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

"Umirem od smijeha kad vidim u kojem je vremenskom razdoblju ovo objavljeno", pisao je drugi.

"Vrlo neukusno, nizak udarac, to je potpuno nezrelo i nepotrebno. Mislila sam da Buckinghamska palača treba odisati stilom i gracioznošću. Izgleda da ne treba", dodala je jedna obožavateljica.

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Celebrity Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Podsjetimo, modna dizajnerica Tracy Robbins i argentinska socijalistica Delfina Balquier su među prvima koji su objavili fotografiju Meghanina proizvoda na svojim Instagram pričama.

Meghanin brend će prodavati razne kućanske potrepštine, od kuhinjskog pribora, do namirnica i začina, a usto će nuditi i kozmetičke proizvode. Mirisne vrećice, preparati za njegu kože, gelovi za tuširanje, sapuni, kreme, losioni i ulja, neki su od zasad poznatih proizvoda iz njezine beauty linije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju kraljica Camilla - 8 kraljica Camilla - 7 kraljica Camilla - 6 kraljica Camilla - 5 +25 kraljica Camilla - 4 Celebrity Kraljica Camilla usprkos teškim danima prisustvovala je događaju koji ima veliko značenje za njezinu obitelj: "Moj bi otac bio ponosan..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek i Francois-Henri Pinault Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 4 Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Instagram) +26 Salma Hayek i Francois-Henri Pinault (Foto: AFP) Celebrity Salma Hayek objavila neviđene fotografije sa svog vjenčanja, trajalo je dva dana, a lokacija je bila kao iz bajke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene