oglasili se i influenceri

Meghan Markle lansirala je prvi proizvod svoje nove tvrtke, a istu stvar je prodavao i kralj Charles, evo o čemu je riječ!

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Džem Meghan Markle - 4 Džem Meghan Markle - 3 Džem Meghan Markle - 2 Džem Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 9 Meghan Markle i princ Harry - 6 Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry +20 Meghan Markle Galerija

Nova tvrtka Meghan Markle dobila je svoj prvi proizvod, koji je već poslan influencerima i njezinim prijateljima.

Meghan Markle lansirala je prvi proizvod svoje nove tvrtke "American Riviera Orchard", a staklenku džema od jagoda slala je influencerima i prijateljima.

Modna dizajnerica Tracy Robbins i argentinska socijalistica Delfina Balquier su među onima koji su objavili fotografiju proizvoda na svojim Instagram pričama.

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Celebrity Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

Gospođa Robbins i njezin suprug, šef Paramounta Brian Robbins, prijatelji su Sussexovih te su ih u siječnju pozvali na premijeru filma Boba Marleya na Jamajku.

"Hvala na ukusnoj košari! Apsolutno obožavam ovaj džem tako da nisam sigurna da ću ga s nekim podijeliti", napisala je Tracy.

"Doručak, ručak i večera postali su još slađi", dodala je. 

Par je također prijatelj s gospođom Balquier, koja je udana za prijatelja princa Harryja Nacha Figuerasa. Njih četvero zajedno su viđeni na dobrotvornoj polo utakmici na Floridi prošlog petka.

"Džem od jagode čini me sretnom. Volim ovaj džem", napisala je Delfina. 

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Celebrity Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Inače, Meghan je inspiraciju za ovaj pothvat zapravo mogla pronaći u svom svekru, kralju Charlesu III., koji je 1990-ih počeo prodavati proizvode poput džema s imanja Vojvodstva Cornwall.

Mislite li da je Meghan dobila ideju za ovaj proizvod zbog kralja Charlesa?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Princ William preuzeo je imanje nakon smrti kraljice Elizabete II., a organski džem od jagoda prodaje se u Waitroseu po cijeni od 2,80 funti po staklenci. 

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Preporuke Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Podsjetimo, Meghanin brend će prodavati razne kućanske potrepštine, od kuhinjskog pribora, do namirnica i začina, a usto će nuditi i kozmetičke proizvode. Mirisne vrećice, preparati za njegu kože, gelovi za tuširanje, sapuni, kreme, losioni i ulja, neki su od zasad poznatih proizvoda iz njezine beauty linije.

Prije nego što se udala za princa Harryja, Meghan je vodila je lifestyle blog "The Tig", pa već ima slično iskustvo, a istovremeno je glumila i u seriji "Suits".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 1 Princ William - 2 Princ William - 2 Prinčevi Harry i William u mlađim danima - 7 +26 Kate Middleton i princ William - 1 Celebrity Princ William vraća se kraljevskim obvezama nakon šokantne objave o borbi Kate Middleton s rakom, evo gdje će se sve pojaviti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Henry Cavill i Natalie Viscuso - 14 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 15 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 7 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 4 +25 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 3 Celebrity Bio je najpoželjniji neženja, a onda mu je srce osvojila tajanstvena plavuša, sad su podijelili i divne novosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene