Nakon mjesec dana

Princ William vraća se kraljevskim obvezama nakon šokantne objave o borbi Kate Middleton s rakom, evo gdje će se sve pojaviti

Princ William - 1 Princ William - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 1 Princ William - 2 Princ William - 2 Prinčevi Harry i William u mlađim danima - 7 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 4 Princ William i Kate Middleton s djecom Kate Middleton, princ William +20 Kate Middleton, princ William Galerija

Princ William vraća se kraljevskim dužnostima, objavio je popis događaja na kojima će sljedeće prisustvovati.

Princ William danas je objavio svoje prve javne angažmane nakon vijesti o dijagnozi njegove supruge Kate Middleton.

Nakon gotovo mjesec dana vraća se kraljevskim dužnostima koje je nakratko zaustavio dok se barem malo ne slegne pompa oko njegove bolesne supruge.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Kate Middleton prekršila je kraljevsku tradiciju, odvažila se na to jer je njezina životna situacija ipak drukčija nego ranije

Ovog će četvrtka posjetiti Surrey i zapadni London kako bi skrenuo pozornost na utjecaj koji organizacije na tom području imaju na zajednicu i okoliš svojim radom. Princ od Walesa prvo će posjetiti dobrotvornu organizaciju Surplus to Supper kako bi vidio kako se višak hrane dostavlja, razvrstava i prepakira za isporuku društvenim organizacijama.

Zatim će posjetiti centar za mlade u glavnom gradu koji prima redovite isporuke viška hrane od dobrotvorne organizacije i čuti kako to pomaže mladima koje podupire.

William je posljednji put kraljevsku dužnost izvršio 19. ožujka posjetivši udrugu beskućnika, a to je bilo samo tri dana prije nego što je Kate svojim emotivnim videom šokirala javnost.

Prije nekoliko dana William je raznježio javnost druženjem sa sinom Georgeom, a brige koje ih more nakratko su smaknuli s uma na utakmici u kojoj je slavio tim za koji navijaju.

Pogledaji ovo Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Zanimljivosti Njihova ljubav prkosila je svemu i nadišla sve nedaće, a čekanje od 35 godina itekako se isplatilo!

Inače, William posljednjih nekoliko mjeseci obavlja sve kraljevske dužnosti uz pomoć kraljice Camille. Njih dvoje preuzeli su sve na sebe dok se Kate i kralj Charles oporavljaju od zloćudne bolesti. 

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 6 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 5 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 4 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 3 +29 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 2 Celebrity Evo tko je partner mame Aleksandre Prijović, privukao je pažnju svojom pojavom na koncertu u Rijeci

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Henry Cavill i Natalie Viscuso - 14 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 15 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 7 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 4 +25 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 3 Celebrity Bio je najpoželjniji neženja, a onda mu je srce osvojila tajanstvena plavuša, sad su podijelili i divne novosti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene