vrijeme za njih

Princ William u prvom javnom izlasku sa sinom Georgeom nakon što je obitelj objavila da se princeza Kate bori s rakom

Princ William i princ George - 2 Princ William i princ George - 2 Screenshot 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princ George - 1 Princ William i princ George - 2 Princ William i princ George - 5 Princ William i princ George - 6 Prinčevi George i Louis Princ William i princ George - 4 Princ William i princ George - 2 Princ William i princ George - 1 Princ William i princ George - 8 Princ William i princ George - 7 +18 Princ William i princ George - 6 Galerija

Princ William i princ George zajedno su gledali utakmicu Aston Ville, a kamere su ih uhvatile dok su zadovoljno pljeskali na gol njihove ekipe.

Princ William u teškom razdoblju za svoju obitelj pokušava oraspoložiti svoju djecu, koju je dobio s Kate Middleton.

Da s njima itekako voli provoditi vrijeme, pokazao je već bezbroj puta, a posebno uživa u druženju s najstarijim sinom princom Georgeom.

Pogledaji ovo Prinčevi George i Louis Zanimljivosti Izbor glazbe mladih prinčeva mogao bi vas iznenaditi, njihovi idoli potpuna su suprotnost od onoga što biste očekivali

Tata i sin sada su bili na utakmici Aston Ville, a kamere su ih uhvatile dok su zadovoljno pljeskali nakon što je njihov tim zabio gol u 13. minuti.

George je oko vrata nosio navijački šal, a nije skrivao sreću zbog zgoditka.

Video možete pogledati OVDJE.

William 10-godišnjeg dječaka vodi na brojna sportska događanja, a posljednji put bili su na Svjetskom kupu u ragbiju krajem prošle godine.

Pogledaji ovo Kate Middleton i princ William Zanimljivosti Princ William i Kate Middleton uspješno izbjegavaju zlatno pravilo kraljevskog protokola, ali neće im to još dugo uspijevati!

George je drugi u redu za tron. Miljenik je britanske javnosti, a sa svojom sestrom Charlotte i princem Louisom osvaja simpatije gdje god se pojave.

No njihovu sreću uzdrmala je vijest da njihova mama princeza Kate ima rak. I sama je u emotivnom priznanju rekla kako je za nju i Williama najveći izazov bio priopćiti vijest djeci.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 11 Georgina Rodriguez - 8 Georgina Rodriguez - 3 +26 Georgina Rodriguez - 13 Celebrity Ronaldova Georgina u badiću pokazala rezultate svakodnevnog boravka u teretani, za njih dvoje nema ništa labavo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 2 Zdravko i Una Čolić Una Čolić - 1 Una Čolić - 3 +26 Una Čolić - 2 Celebrity Zanosna kći Zdravka Čolića objavila je provokativnu fotografiju, a on je jasno dao do znanja da mu se to ne sviđa: "Ukorim je, ali ona je takva..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene