Srpska Kim Kardashian

Lijepe žene okružile Novaka Đokovića, no pažnju njegovih sunarodnjaka jedna je dama posebno ukrala

Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Novak Đoković (Foto: Facebook) Gerard Butler i Novak Đoković (Foto: Screenshot) Novak Đoković (Foto: Getty Images) Nina Badrić i Novak Đoković (Foto: Instagram) +0 Novak Đoković (FOTO: Instagram) Galerija

Novak Đoković zabavljao se na košarkaškoj utakmici Lakersa i Clippersa gdje je sreo sunarodnjakinju Danijelu Rajović.

Jedan od nauspješnijih tenisača današnjice Novak Đoković trenutno se trudi iskoristiti slobodno vrijeme, nakon što je u SAD-u iznenada otkazan turnir Indian Wells, na kojem je trebao zaigrati, zbog situaacije s koronavirusom pa se odlučio otputiti na košarkašku utakmicu Lakersa i Clippersa u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković originalni ukrasi Novak i Jelena Đoković pohvalili su se raskošnom jelkom u svom domu, detalji na kuglicama privukli su posebnu pažnju!

Novak je velika zvijezda gdje god da se pojavi, pa je pažnju plijenio i na utakmici gdje se našao u društvu ljepotica koje su se htjele fotografirati s njim. Fotografija je objavljena na profilu na Instagramu koji nosi naziv Kuća sporta, a Novakovi fanovi iz rodne mu Srbije na fotografiji su vrlo brzo uočili još jednu njihovu sunarodnjakinju imena Daniela Rajić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kuca sporta | House of sport (@kuca_sporta) on

Daniela je inače bivša go-go plesačica i striptizeta, a danas je u srentom braku s igračem Clippersa Paulom Georgeom, s kojim ima dvoje djece. Američki mediji dodijelili su joj nadimak srpska Kim Kardashian, a na profilu na Instagramu prati je više od 190 tisuća ljudi.

Ona se zasad na društvenim mrežama nije pohvalila druženjem s Novakom. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Opet ni traga celulitu: Na Instagramu pokazala svu raskoš bujne pozadine, ali znamo da nije sve tako savršeno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene