Drugačija stvarnost

Opet ni traga celulitu: Na Instagramu pokazala svu raskoš bujne pozadine, ali znamo da nije sve tako savršeno

Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Kim Kardashian sa svojim obožavateljima na Instagramu dijeli izazovne fotografije u minijaturnim bikinijima i malo toga im ostavlja mašti. Ipak kada ju isti sretnu u stvarnom životu, nemalo se iznenade.

Najpoznatija reality zvijezda na svijetu, 39-godišnja Kim Karadashian uživa u suncu Palm Springsa u društvu sestara i njihovih obitelji, a pritom ne propušta priliku za pohvaliti se svojim bujnim oblinama.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian vidite li razliku? Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

Tako je Kim fotografiju u minijaturnom bikiniju objavila na profilu na Instagramu i pokazala savršeno oblikovanu pozadinu, bez trunke celulita iako su se u medijima već nekoliko puta našle i one koje zapravo pokazuju onu "pravu sliku" njezina tijela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim je jedna od onih žena koje su popularizirale velike stražnjice, a mnogi su posumnjali u prirodnost iste obzirom da je u vrlo kratkom periodu poprilično porasla. No kako bi sve bilo savršeno očigledno je da Kim koristi i čari fotošopa i tako dobiva tisuće komplimenata na račun izgleda, pa se mnogi koju ju sretnu uživo znaju i poprilično iznenaditi.

Koliko je razlika na Kiminim društvenim mrežama i ako naletite na nju na plažu, provjerite u našoj galeriji. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Iva Jerković objavila prvu fotku nakon poroda pa ju obasuli komplimentima: "Kao djevojčica si"

Kad se najmanje nadaju mi snimamo i zato BUSTED! I Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene