Blista!

Iva Jerković objavila prvu fotku nakon poroda pa ju obasuli komplimentima: "Kao djevojčica si"

Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković/Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Galerija

Iva Jerković objavila prvu fotografiju nakon poroda na Instagramu i oduševila pratitelje.

Nakon što je početkom veljača u 38. godini postala majka rodivši djevojčicu, hrvatska manekenka Iva Jerković objavila je prvi selfie na profilu na Instagramu i oduševila svoje pratitelje.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

Na objavljenoj fotografiji Iva je pozirala s minimalno šminke na licu, a sudeći prema komentarima koje je dobila njezini je ljepota sve oduševila.

"Mamita", "Predivna", "Lijepa ženo, čestitam ti na kćerkici, da ste žive i zdrave, sretne uvijek", "Kao djevojčica", "Divna moja Iva", "Blista mamica", neki su od komplimenata i čestitki koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

Iva je rodila djevojčicu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici u veljači, a o trudnoći s poduzetnikom Josipom Antićem prvi je put progovorila u listopadu prošle godine.

"Super se osjećam, sretna sam i ispunjena. Ovo je puno bolje od svega što sam ikad čula. Još ne mogu vjerovati. Koliko god je to tu i taj trbuh se vidi, sve to, jako sam sretna, presretna. Sve je onako kako sam htjela, ali još ne mogu vjerovati da se sve to događa. Jedino po trbuhu to znam", izjavila je bila manekenka za IN magazin.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Zdenka Vučković Zdenka Vučković +0 Zdenka Vučković Celebrity Oproštaj od Zdenke uz stihove pjesme "Zagreb, Zagreb": "S pravom nosi naziv dive pop i zabavne glazbe"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene