Podijelila i savjete

Nives Celzijus poslala apel: "Ostankom kod kuće činite dobro djelo sebi i onima koji riskiraju za nas"

Nives Celzijus Nives Celzijus Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus zahvalila je liječnicima, medicinskom osoblju, pekarima, čistoći, poštarima, trgovcima koji nesebično riskiraju svoje živote u borbi s koronavirusom.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (38) poslala je poruku gledateljima i poručila da se pridržavaju mjera koje je donio stručni stožer te ostanu kod kuće.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Kako joj stoji? Možete li zamisliti Nives s drugom bojom očiju? Pogledajte nevjerojatnu transformaciju koju je objavila: ''Fascinantna!''

''Dragi ljudi, ostanite u kućama. Napokon imate priliku bez grizodušja ljenčariti, spavati duže, pročitati sve knjige koje ste željeli, pogledati sve filmove, serije'', rekla je Nives. 

Dala im je savjet i otkrila čemu se ona posvetila u izolaciji. ''Možete i unijeti neke zdrave promjene u svoj život poput tjelovježbe ili započeti s nekim novim znanjima, kao što sam ja s učenjem vožnje bicikla''. Nives je također zahvalila svima onima koji nam olakšavaju život.

''Sjetite se da svojim ostankom u kući činite dobro djelo i sebi i drugima, za razliku od nekih ljudi koji nemaju izbor i koji se nesebično odaju riziku kako bi učinili svima nama dobro. Zato zahvalimo liječnicima, medicinskom osoblju, zahvalimo pekarima, zahvalimo čistoći, poštarima, trgovcima'', istaknula je pjevačica. 

''Volim vas, ljudi, ostanimo kod kuće!'' poručila je za kraj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene