uletio u kadar

Nives se snimala u seksi navijačkom badiću, no simpatični uljez skrenuo je pozornost s njezinih bujnih atributa!

Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 +19 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus u kadar je uletio uljez dok je snimala zavodljivi video u navijačkom badiću koji joj jedva prekriva grudi.

Nives Celzijus uoči utakmice Hrvatske i Maroka na svojem profilu na Instagramu objavila je video u kojem se izvija po podu u seksi navijačkom izdanju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

"I onda kažu, snimiti željenu fotku je minut posla. Nego, koji rezultat prognozirate danas?", napisala je u opisu videa u kojem u badiću koji joj jedva pokriva grudi izmjenjuje zavodljive poze, no pažnju s njezinih raskošnih atributa ukrao je simpatični uljez koji joj je uletio u kadar.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Imamo jako sličnog mačka", "Slatka ti je maca", "Dvije mace", pisali su joj pratitelji koji su primijetili mačka koji se u videu mota oko Nivesine glave i pokušava se zavući ispod dresa na kojem ona leži.

Ipak, nekima ni to nije skrenulo pozornost s Nives.

"Spavaš li mirno Knoll?", "Prelijepa si", "Badić pred pucanjem kako je napet", "Bomba si", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Inače, Nives je nedavno udomila još jednog mačića kojeg je nazvala Boško i koji s njom vjerno bodri Vatrene, a najviše voli ležati na njezinim grudima.

Zanimljivo je spomenuti i da je Nives prije utakmice Hrvatske i Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva obećala da će godinu dana biti u celibatu ako Vatreni budu prvaci, no to ipak neće morati ispuniti.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Tonči i Hana Huljić Tonči i Hana Huljić Vjekoslava Huljić Hana, Tonči i Ivan Huljić +28 Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u rijetkom izlasku, za koji je imala poseban povod, u mini haljini pokazala vitke noge  

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka Dalić - 1 Davorka Dalić - 2 Davorka Dalić - 4 Davorka Dalić - 5 +15 Davorka Dalić Celebrity Supruga Zlatka Dalića pridružila se našim navijačima u Dohi, inače se ne voli eksponirati, no sada joj nije smetala pažnja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene