Blistala je!

Nina Badrić osvanula u haljini s nikad dubljim dekolteom s kojeg nije bilo lako skinuti pogled: "Najljepša na svijetu!"

Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 6 +19 Nina Badrić - 7 Galerija

Nina Badrić objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju u haljini s dubokim dekolteom, koju je obukla za nastup u susjednoj nam Srbiji.

Nina Badrić održala je koncert u Srbiji, za koji je odabrala glamurozno izdanje, puno seksepila i izazvala divljenje svojih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

50-godišnja Nina zapjevala je u bijeloj haljini s nikad dubljim dekolteom s kojeg nije bilo lako skinuti pogled, a objavila je i video na svom profilu na Instagramu.

"Sinoć smo otvorili i vrata i prozore", napisala je Nina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Najljepša na svijetu", zaključili su njezini obožavatelji u komentarima.

Nina se na društvenim mrežama nedavno prisjetila trenutka sa svojeg vjenčanja s bivšim suprugom Bernardom Krasnićem, na kojem joj je kuma bila prijateljica Kristina Renić, a kojoj je objavu i posvetila.

"Tko je našao prijatelja na Zemlji, našao je blago", napisala je Nina uz njihovu zajedničku fotografiju.

"Bravo, Nina", "Divne prijateljice", "Kakvo prijateljstvo, ma divno", "Ovo je predivno", "Primjer pravog njegovanog prijateljstva", samo su neki od niza komentara koje su joj tada ostavili pratitelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 10 Severina - 8 Severina - 5 Severina - 4 +25 Severina - 3 Celebrity Severina u poluprozirnom i čipkastom izdanju napravila spektakl za pamćenje, pobrinula se da svi atributi budu dobro istaknuti!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Jakub Lisa Jakub - 7 Lisa Jakub - 1 Lisa Jakub - 2 +5 Lisa Jakub - 6 Nekad i sad Od hit-filma prošlo je 30 godina, a evo kako danas izgleda slatkica duge kose i čime se bavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene