"Senzualna i seksi"

Nina Badrić u badiću s izrezom do pupka pokazala da ljeto za nju još nije gotovo, evo kako uživa na omiljenom joj mjestu!

Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić Nina Badrić - 7 Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 Nina Badrić Nina Badrić i Goran Višnjić - 1 +20 Nina Badrić i Goran Višnjić - 3 Galerija

Nina Badrić uživa na omiljenom joj Hvaru, a odakle se obožavateljima javila u badiću i pokazala da ljeto za nju još nije gotovo.

Ljeto za našu pjevačicu Ninu Badrić još nije gotovo, a to je pokazala i na svom profilu na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj pozira u badiću s dekolteom do pupka.

"Pozdrav rujnu", napisala je 51-godišnja Nina uz fotografiju na kojoj su do izražaja došle njezina prirodna ljepota i linija.

"Senzualna i seksi", "Predivna si", "Top, top, top", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Nina je prije nekoliko dana zabavljala mnogobrojnu publiku na tradicionalnim Danima piva u Karlovcu, a za taj je nastup odjenula crne široke traperice s velikim džepovima te sako koji je zakopčala i nosila umjesto majice. Imala je i visoke sandale, a kosu je ostavila u laganim valovima i raspuštenu.

Nina je napravila sjajnu atmosferu, a publika je s njom pjevala uglas. Prije koncerta na Instagramu je pokazala i kako izgleda njena priprema za nastup pa su je tako snimili dok je sa suradnicima sjedila za stolom i razgovarala, a onda i plesala prije izlaska na binu.

Njezin nastup u Karlovcu umalo je upropastio pljusak, ali vjerni fanovi ostali su unatoč vremenskim nepogodama, a Nina im je za to zahvalila i na Instagramu.

''Svaka ljubav počinje u Karlovcu! Nije nas mogao otjerati ni pljusak'', napisala je.

Nina je u Karlovac stigla s mora, a već neko vrijeme odmarala je u Jelsi na otoku Hvaru gdje ima svoju vikendicu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 3 Leni Klum - 2 Leni Klum - 1 Leni Klum - 4 +29 Leni Klum i Flavio Briatore Celebrity Kći slavne manekenke objavila video u kojem paradira u novom rublju, na jedno je baš ponosna: "Podići ću kosu tako da možete vidjeti sve"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Angus T. Jones - 1 Angus T. Jones - 2 Angus T. Jones - 4 Angus T. Jones - 3 +14 Angus T. Jones - 5 Nekad i sad Svi ga pamtimo kao slatkog Jakea, a danas izgleda potpuno neprepoznatljivo, lice skriva zapuštenom bradom, kosu je potpuno ošišao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene