viđen nakon dugo vremena

Svi ga pamtimo kao slatkog Jakea, a danas izgleda potpuno neprepoznatljivo, lice skriva zapuštenom bradom, kosu je potpuno ošišao!

Angus T. Jones Angus T. Jones Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Angus T. Jones - 1 Angus T. Jones - 2 Angus T. Jones - 4 Angus T. Jones - 3 Angus T. Jones - 5 Jon Cryer, Angus T. Jones i Charlie Sheen Angus T. Jones - 2 Angus T. Jones - 8 Angus T. Jones - 1 Angus T. Jones +8 Angus T. Jones Galerija

Angus T. Jones iz serije "Dva i pol muškarca" nakon dugo vremena viđen je u Los Angelesu gdje živi povučenim životom posljednjih nekoliko godina.

Zvijezda humoristične serije "Dva i pol muškarca" Angus T. Jones viđen je nakon dugo vremena u javnosti i to u neprepoznatljivom izdanju, jer bivša dječja glumačka zvijezda više ne nalikuje na sebe iz mlađih dana dok je glumio slatkog dječaka Jakea.

29-godišnjeg Angusa paparazzi su snimili na jednom parkiralištu u Los Angelesu, a na najnovijim fotografijama vidimo da mu je sada zaštitni znak gusta brada ispod koje krije lice te da je kosu odlučio potpuno ošišati. U jednom trenutku na glavi je nosio i vunenu kapu unatoč visokim temperaturama, a nije mu smetala ni majica s dugačkim rukavima.

Angus se glumom prestao baviti prije deset godina nakon što je doživio religiozni preporod te prozvao "Dva i pol muškarca" prljavštinom, a posljednjih nekoliko godina vodi povučen život u Los Angelesu, vrlo rijetko se pojavljujući u javnosti.

Kada se prvi put pojavio u popularnom sitcomu s Charliejem Sheenom i Jonom Cryerom, imao je samo devet godina, a njegova uloga mu je u vrlo kratkom vremenu donijela svjetsku slavu.

U seriji je glumio deset godina, a kroz to se razdoblje kao dječak svega nagledao pa i toga kako Charlie upada u sve veću ovisnost o teškim drogama, zbog čega je na kraju dobio i otkaz 2011. godine, nakon čega ga je zamijenio Ashton Kutcher.

Angus se istovremeno borio sa zahtjevima koje mu je produkcija upućivala, a spominjale su se sve više priče koje su uključivale drogu i seks. 2012. godine priznao je da mu je posao počeo biti vrlo neugodan, napomenuvši da s tim ljudima radi na snimanju od svoje devete godine.

Na pozornici PaleyFesta izrazio je svoje nezadovoljstvo jer je morao raditi stvari za odrasle kad još nije bio odrastao. Kasnije te godine kršten je u kršćanskoj službi pod nazivom Forerunner Chronicles i najavio je da se želi povući iz serije. Pozvao je pritom gledatelje da prestanu gledati i puniti glavu tom prljavštinom, izjavivši da se on sam izvlači iz projekta kako bi izbjegao priliku da doprinese neprijateljskom planu.

Nakon što se povukao iz svijeta glume Angus je upisao Sveučilište Colorado u Boulderu i isprva je diplomirao ekologiju, da bi se kasnije prebacio na studij judaistike.

2015. godine pristao se pojaviti u finalu "Dva i pol muškarca", a do 2016. postao je još religiozniji.

"Tijekom posljednje tri godine sudjelovao sam u raznim vjerskim organizacijama. Trenutno se udaljavam od programa poslovnog modela organizacije jer važno mi je kamo ću ići, a da neka organizacija ne stavi pečat na to jesam li dobar ili loš ili što već", izjavio je u to vrijeme za magazin People.

Priznao je i da mu je snimanje finala "Dva i pol muškarca" na neki način pokazalo koliko mu se sviđa gluma te da postoji šansa da joj se vrati. Te je godine igrao malu ulogu u hvaljenoj miniseriji Louisa CK-a, "Horace i Pete", ali od tada se na malim ekranima nije pojavljivao.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 3 Leni Klum - 2 Leni Klum - 1 Leni Klum - 4 +29 Leni Klum i Flavio Briatore Celebrity Kći slavne manekenke objavila video u kojem paradira u novom rublju, na jedno je baš ponosna: "Podići ću kosu tako da možete vidjeti sve"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Arabella Chi - 1 Arabella Chi - 2 Arabella Chi - 3 Arabella Chi - 3 +11 Arabella Chi - 1 Celebrity Zbog badića s najmanjim mogućim trokutićima gledala ju je cijela plaža, a tek kad se okrenula servirala je prizor za pamćenje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene