U debelom hladu!

Nina Badrić pokazala je kako provodi posljednje dane ljeta na omiljenom Hvaru: ''Dokle god dan započinje ovako...''

Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić Nina Badrić - 7 Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 +20 Nina Badrić - 4 Galerija

Nina Badrić pohvalila se novom fotografijom s otoka Hvara i potvrdila ono što svi misle - dok jutra ovako izgledaju, sve je u životu dobro.

Naša pjevačica Nina Badrić pohvalila se novom fotografijom s otoka Hvara na kojoj je pozirala u debelom hladu.

U jednodijelnom kupaćem kostimu preko kojeg je nosila bijelu laganu košulju, Nina je sjela na tirkizni stolac i na njemu pozirala ispred vanjske kuhinje, a opisom je potvrdila ono što svi misle tijekom ljetnog odmora.

''Dokle god ovako započinju dani, sve je dobro'', napisala je Nina.

Na Hvaru Nina boravi svako ljeto, a već se nekoliko puta pohvalila da tamo ima i svoju kuću, čiju je unutrašnjost pokazala na društvenim mrežama. Na Jelsi ima i svoju tajnu uvalu, u kojoj uživa u ljetnim radostima daleko od znatiželjnih pogleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Naša lijepa pjevačica nedavno je napunila 51 godinu, ali njezino srce još nitko nije osvojio. Otkrila je tako nedavno planira li se uskoro udati.

"Ne znam, pitaj narod. Ja pitam narod. Pojma nemam. Pojma nemam hoću li se ponovno udati. Zašto bih se udavala, toliko mi je lijepo u životu. Tek unazad nekoliko godina shvatila sam neke stvari koje su me mučile od davnih dana. Da sreća zaista ovisi o nama, da nije ostvarenje životnih ciljeva jedne žene da se uda, da bude prihvaćena u društvu. Ja sam sebe sama stvorila, ja sam jedna od onih self made žena. Meni je lijepo u životu, ne mislim da ću ostati uskraćena ako se drugi put udam. Ne dao Bog da se drugi put rastajem, ovaj put kad se udam mogu me pokopati skupa s tim frajerom. Jednom tko je stao na žeravicu, drugi put je pametniji", zaključila je tada Nina.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić +21 Josip Radeljak Celebrity Nasmiješeni Dikan ne krije koliko je zaljubljen, objavio fotku na kojoj grli novu partnericu, ali čini se da ga muči jedna stvar!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Schiffer - 3 Claudia Schiffer - 1 Claudia Schiffer - 1 Claudia Schiffer - 2 +25 Claudia Schiffer - 3 Celebrity Krasila je više od 1000 naslovnica, a i s 53 godine mogla bi biti velika konkurencija upola mlađim kolegicama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene