prijateljice više od 20 godina

Badrić pozirala s Leonardom koja se nakon razvoda od Bobana vratila u Zagreb, priznala je i što o tome misli

Leonarda Boban (Foto: IN Magazin) Leonarda Boban (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Boban (Foto: IN Magazin) +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić je na Instagramu objavila fotografije iz izlaska s Leonardom Boban.

Pjevačica Nina Badrić vratila se u Zagreb nakon što je dobar dio ljeta provela u Jelsi na Hvaru gdje je prije nekoliko godina kupila stan, pa je na Instagramu otkrila s kim se druži.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Objavila je fotografije iz izlaska s bivšom suprugom Zvonimira Bobana, Leonardom, s kojom je prijateljica više od 20 godina, a otkrila je i što misli o njezinu povratku u Zagreb nakon razvoda.

"Nek' je moja stella došla, odmah mi je Zagreb ljepši i veseliji. Prekrasna iznutra koliko i izvana moja Leonarda", napisala je Nina, a s njom su se složili mnogi njezini pratitelji koji su im objema uputili brojne komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Predivne", "Najljepše i najoriginalnije dame u Hrvatskoj", "Kakve ljepotice", "Vatromet od ljepote i pozitive", "Blistate", nizale su se pohvale ispod fotki za koje je Nina u kratkom roku dobila i na tisuće lajkova.

Leonarda ja j je pravila društvo i na dočeku Gorana Ivaniševića u Splitu nakon osvajanja Wimbledona 2001. godine, što je Nina nedavno otkrila u svojim Storyjima na Instagramu.

Podsjetimo, Leonarda se u Zagreb vratila iz Švicarske, u koju se obitelj zbog Zvonimirova posla preselila prije četiri godine. Zajedno imaju petoro djece od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice. Za njihov razvod nakon 28 godina braka doznalo se početkom svibnja ove godine, a poznato je i da Boban sada ljubi 19-godina mlađu stomatologinju Marijanu Gikić.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Celebrity Raquel za romantičnu večeru s Rakitićem odabrala nikad dublji dekolte, nogometaš nije mogao skinuti ruke s nje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene