zaljubljen kao prvog dana

Raquel za romantičnu večeru s Rakitićem odabrala nikad dublji dekolte, nogometaš nije mogao skinuti ruke s nje

Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Galerija

Ivan Rakitić na Instagramu je objavio fotografiju s romantične večere sa suprugom Raquel Mauri, svu pažnju ukrao je njezin dekolte.

Nogometaš Ivan Rakitić ne skriva koliko je zaljubljen u svoju suprugu Raquel Mauri i često na Instagramu dijeli njihove zajedničke fotke.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Sada je objavio jednu s romantične večere za koju je atraktivna Španjolka odabrala haljinu s hrabrim dekolteom, a zaljubljeni nogometaš nije mogao skinuti ruke s nje. Istu fotografiju je, po običaju, na svojem Instagramu podijelila i Raquel.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

"Najljepši par na Zemlji", "Baš ste slatki", "Prelijep par, predivni ste!" pisali su im oduševljeni pratitelji koji su ih obasuli i stotinama tisuća lajkova, a mnogi su iskoristili priliku i kako bi Rakitiću poručili da im je najdraži nogometaš.

Podsjetimo, Raquel i Ivan su se upoznali 2011. godine u Sevilli kada je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu i Adaru, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene