''Nađi drugu zanimaciju''

Naša pjevačica završila u gipsu, javno prozvala djevojku koja je za sve kriva: ''Ljutita me pogurnula...''

Nika Antolos - 1 Nika Antolos - 1 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos - 3 Nika Antolos - 2 Nika Antolos - 1 Nika Antolos - 1 Nika Antolos - 2 Nika Antolos - 3 Nika Antolos - 4 Nika Antolos - 5 Nika Antolos - 6 Feminnem - 4 +10 Feminnem - 3 Galerija

Pjevačica grupe Feminnem Nika Antolos doživjela je nezgodu na Jarunu zbog druge djevojke pa sad mora na hitnu operaciju.

Pjevačica i članica grupe Feminnem koja se ponovno okuplja nakon deset godina, Nika Antolos, doživjela je nezgodu na Jarunu zbog koje sad mora ići i na hitnu operaciju.

Pogledaj i ovo Nika Antolos Zgodna! Pjevačica naše hit-grupe plijenila pažnju u sakou ispod kojeg je nosila samo topić, društvo su joj pravile i lijepe kolegice!

Naime, Nika je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj leži u krevetu s rukom u gipsu, a u opisu je pomalo ljutito prozvala djevojku zbog koje se ovako sada i oporavlja.

Nika je sunčan dan provodila na Jarunu rolajući se, a nepoznata djevojka biciklom je zakačila njenu rolu i gurnula Niku koja je potom pala na lakat.

Kako kaže, štitila je glavu i kralježnicu, ali je zato stradao lakat, a ruka je slomljena na čak tri mjesta pa Nika sad mora na operaciju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ➖𝙽𝚒𝚔𝚊 𝙰𝚗𝚝𝚘𝚕𝚘𝚜➖ (@____nika_antolos____)

''Mislila sam da poluprazan Jarun ne može biti tako opasan, ali ljutita mlada djevojka odlučila je da su obje trake njene i pogurnula mi rolu biciklom… Nakon što sam letjela s nogama u zrak, čuvajući kralježnicu i glavu, dočekala sam se na podlakticu… Osim što je kost na desnoj ruci slomljena - slomljena je na tri mjesta i moram na operaciju'', napisala je pjevačica u opisu.

Za Niku će ovo biti dug oporavak koji joj možda i neće izaći u susret nakon vijesti koju je nedavno objavila s kolegicama pjevačicama Pamelom Ramljak i Nedom Parmać, a to je ponovno okupljanje grupe Feminnem.

''Mila, ti ,,živčo guralica”, ako ti je loš dan, pliz, nađi drugu zanimaciju za ispucati se sljedeći put, ovo nije to…'' obratila se pjevačica djevojci s kojom je imala nenadan susret za kraj.

Nika, Pamela i Neda objavile su svoj povratak proteklog tjedna nakon gotovo 10 godina samostalnih karijera, a najavile su i nove pjesme kojima će probati s trona oboriti njihove stare hitove koji su ih činili najpopularnijom grupom početkom 2000-ih godina.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla i Tarik Filipović Lejla Filipović Tarik FIlipović, Severina, Lejla FIlipović Lejla i Tarik Filipović - 2 +2 Lejla Filipović Celebrity Bivša Miss Hrvatske otvorila sezonu golih nogu i očarala linijom 24 godine nakon osvajanja krune!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 12 +12 Martina Boščić - 11 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene