U vrućim hlačicama

Bivša Miss Hrvatske otvorila sezonu golih nogu i očarala linijom 24 godine nakon osvajanja krune!

Lejla Filipović Lejla Filipović Bojan Zibar 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla i Tarik Filipović Lejla Filipović Tarik FIlipović, Severina, Lejla FIlipović Lejla Filipović Lejla Filipović (Foto: Andrea Paić) +0 Lejla Filipović Galerija

Lejla Filipović pojavila se na jednom događaju u Zagrebu u bijelom izdanju s kratkim hlačama u kojima je otkrila gole noge.

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović sa suprugom Tarikom Filipovićem pojavila se za vikend na jednom svečanom događaju u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Tarik Filipović - 4 Rijetki bi se usudili Tarik Filipović za fotku je uhvatio opasnu životinju pa se našalio: ''E tu sam mu nabio komplekse, zato me i ne gleda!''

Za tu su se prigodu oboje skockali, a Lejla je u bijelom izdanju bila pravi mamac za poglede, posebice zbog hlačica u kojima je otkrila gole noge.

Naša bivša misica zadržala je top-formu i više od dva desetljeća nakon osvajanja krune, a njezina pobjeda ostala je upamćena i po jednom skandalu.

Lejla je titulom Miss Hrvatske okrunjena 1998. godine, a tadašnji vlasnik licence izbora pokušao joj je oduzeti krunu tijekom televizijskog prijenosa uživo zbog njezine vjeroispovijesti, da bi pet dana nakon izbora, zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasovanja, Lejli titula zaista bila oduzeta, a misicom je proglašena Ivana Petković.

Lejli je kruna na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju.

S glumcem Tarikom Filipovićem u braku je od 2007. godine, a zajedno odgajaju sinove Armana i Dinu. Lejla je sina Dinu dobila u prvom braku s Dadom Majolijem, a Tarik se odlično slaže s njim i tretira ga kao vlastito dijete.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Snježana Schilinger Snježana Schilinger +9 Mladen Grdović Celebrity Poslije tužnih Grdovićevih scena Snježana Mehun stala u njegovu obranu: ''Ovo više nije on, želim mu brz oporavak''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Brian Austin Green i Sharna Burgess - 1 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 7 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 8 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 5 +20 Brian Austin Green i Sharna Burgess - 2 Celebrity Bivši suprug jedne od najljepših žena na svijetu sreću je pronašao s plesačicom s kojom će uskoro dobiti dijete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene