Misterij

Kako je to moguće? Fanovi otkrili bizaran detalj iz života dviju zvijezda koji je mnoge zbunio

Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Sharon Stone i Nicole Kidman (Foto: Twitter) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Kylie Minogue (Foto: AFP) Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: AFP) +1 Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Galerija

Nicole Kidman i Kylie Minogue nemaju niti jednu zajedničku fotografiju u 30 godina uspješne karijere.

Pjevačica Kylie Minogue i glumica Nicole Kidman jedne su od naslavnijih Australki, koje su ostvarile i više nego uspješne karijere, a u svijetu showbusinessa prisutne su više od 30 godina.

Pogledaj i ovo Antonia Kidman - 19 Vidite li sličnost? Njezina sestra velika je holivudska zvijezda, a ona se bavi potpuno drugim poslom u kojem je također uspješna!

No prema bizarnoj teoriji koja je ovih dana počela kružiti bespućima Interneta, obožavatelji ovih ljepotica i sunarodnjakinja primijetili su kako ih dosad nisu vidjeli na zajedničkoj fotografiji, odnosno da nisu zajedno snimljene u javnosti iako su čak i zajedno glumile u filmu "Moulin Rouge".  Oni najuporniji pokušali su pronaći neku no bez velikih uspjeha.

Jedan od prvih takvih komentara pojavio se još davne 2008. godine u kojem je pisalo "Nicole Kidman i Kylie Minogue nikada se neće sresti" i to nakon što su se pojavile iste večeri, na istom događanju ali nisu viđene na istim fotografijama. Čini se kako se ništa nije promijenilo ni 11 godina kasnije jer ove dvije žene i dalje nemaju zajedničku fotografiju.

Online rasprava se zahuktala i zagriženi obožavatelji traže odgovor.

"Zvuči poput neke teorije zavjere, ovo me jako zanima", "Bile su na niz događanja zajedno, na istim premijerama, dobrotvornim zabavima, dodjelama nagradama, u emisijama, njihova su se imena pojaviljava u istim tekstovima ali fotografije ne", "Kako je to moguće", pitaju se i komentiraju.

Jednom su pomislili kako su došli do otkrića i kako ih je netko uhvatio fotoaparatom na istom mjestu, jer na jednoj se fotografiji s dodjele nagrada činilo kako Kylie uručuje Nicole priznanje, da bi se ispostavilo kako se ne radi o njoj već o Sharon Stone.

Tako da ovaj misterij već godinama zbunjuje korisnike društvenih mreža.

"To je besmislica. Kako ljudima padaju takve stvari na pamet?", komentirao je predstavnik Nicole Kidman za Daily Mail Australia.

Obje zvijezde započele su karijere ranih 80-ih, Kylie u seriji "The Henderson's", a Nicole u filmu "BMX Bandits". No, tek nekoliko godina kasnije Kylie je poznata diljem svijeta zahvaljujući seriji "Neighbours" nakon čega je postala pop zvijezda. Nicole je 1989. godine primjećena u filmu "Dead Calm" koji ju je odveo u Hollywood i donio prestižnog Oscara u ruke.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +7 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Celebrity Objavio fotku zaručnice u bikiniju koji joj jedva obuzdava grudi i poslao joj jasnu poruku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene