Teško mu je

Objavio fotku zaručnice u bikiniju koji joj jedva obuzdava grudi i poslao joj jasnu poruku

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +1 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Galerija

Alex Rodriguez objavio je razgolićenu fotografiju Jennifer Lopez na društvenim mrežama.

Latino zvijezda, 50-godišnja Jennifer Lopez trenutno se nalazi u Rusiji koju je posjetila u sklopu glazbene turneje i nedostaje svojima kod kuće, što joj je jasno dao do znanja zaručnik, 44-godišnji Alex Rodriguez.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Kakvi mišići! Latino diva zapalila društvene mreže: Objavila fotografiju sa snimanja filma u kojem glumi striptizetu

On je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se Jen izležava u bijelom bikiniju koji joj jedva obuzdava grudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

"Dušo, znam da rasturaš u Rusiji i imaš samo još jedan show za odraditi. Nedostaješ mi i jedva čekam da se vratiš kući", poručio je Alex svojoj dragoj.

Točnije, Jenniferina turneja završava koncertomu u Saint Petersburgu i to nakon puna dva mjeseca. Obzirom da su u tijeku ljetni praznici na turneji su joj jedno vrijeme društvo pravila djeca koje je dobila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem, a 11-godišnja kći Emma joj se čak nekoliko puta pridružila na pozornici. U nekim gradovima ju je pratio i Alex i sve marljivo bilježio na društvenim mrežama.

Jennifer je nedavno proslavila 50. rođendan, za Alexa se zaručila nakon dvije godine veze u ožujku ove godine kada je on kleknuo pred nju na plaži na Bahamima.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) +11 Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Celebrity Slavni par razvodi se nakon 7 mjeseci braka, ona snimljena u strastvenom poljupcu s drugom ženom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene