Šokirali javnost

Slavni par razvodi se nakon 7 mjeseci braka, ona snimljena u strastvenom poljupcu s drugom ženom!

Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) +5 Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Galerija

Miley Cyrus objavila je vijest kako se razvodi od Liama Hemswortha.

Američka pjevačica i glumica, 26-godišnja Miley Cyrus i njezin suprug, 29-godišnji glumac Liam Hemsworth razvode se nakon samo sedam mjeseci braka. Vijest o razvodu objavila je sama Miley i pritom naglasila kako se oboje moraju fokusirati na same sebe i vlastite karijere.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus (Foto: Instagram) Zavarava javnost? Nakon razvoda i prekida vruće avanture mršava je i ispijena, no tvrdi kako je odlično

Nedugo nakon toga, kontroverzna pjevačica snimljena je kako razmjenjuje poljupce i nježnosti s 30-godišnjom blogericom Kaitlynn Carter, poznatom i kao bivšom djevojkom Brodyja Jennera, na ljetnom odmoru na talijanskom jezeru Como. Uz to njezini su obožavatelji na Instagramu primijetili kako više ne nosi vjenčani prsten.

"Gdje joj je vjenčani prsten", "Što se događa, ne nosi prsten više", pitali su se zabrinuti obožavatelji.

No čini se kako se njima nimalo ne zamara, dok uživa s Kaitlynn na talijanskom suncu, a snimljene su i prilikom posjeta Dolomita s helikopterom.

Sve fotografije pogledajte ovdje. 

Miley je u službenoj izjavi o razvodu navela kako se ona i Liam još uvijek razvijaju i mijenjaju kao osobe te da će ostati posvećeni roditelji svim zajedničkim životinjama koje su imali.

Da nešto nije u redu moglo se naslutiti tijekom proteklog mjeseca kada je bivša tinejdžerska zvijezda, koja se inače deklarira kao panseksualna osoba, u jednom od intervjua priznala kako je njezin i Liamov brak zbunjujuć, kompleksan i moderan. Pritom je priznala kako i dalje osjeća jaku seksualnu privlačnost prema ženama te da se ne može staviti u stereotipnu ulogu supruge.

"Liam i Miley sporazumno su se rastali. Razvijaju se i mijenjaju kao individue te su odlučili kako je za njih u ovom trenutku najbolje da se usredotoče na same sebe i na svoje karijere. Molimo da poštujete njihovu privatnost tijekom procesa razvoda", izjavio je Mileyin glasnogovornik.

Liam zasad nije komentirao natpise o razvodu, a viđen je u australskom Byron Bayu kod svog brata Chrisa Hemswortha koji slavi 36. rođendan.

Par se u tajnosti vjenčao 23. prosinca prošle godine u krugu najbliže obitelji i prijatelji u njihovom domu u Tennesseeju. Vezu su započeli 2010. godine, dvije godine kasnije su se zaručili ali i prekinuli zaruke, da bi ih ponovno obnovili 2016. godine. Miley je tada tu vijest potvrdila u televizijskoj emisiji Ellen DeGeneres i sve iznenadila baš kao i ovaj put.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +4 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Celebrity Ecija Ivušić priznala vezu s bivšim nogometašem: "Mislila sam da se nikada nećeš pojaviti"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene