Sretna je!

Ecija Ivušić priznala vezu s bivšim nogometašem: "Mislila sam da se nikada nećeš pojaviti"

Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +0 Bivši nogometaš Nikola Pokrivač (Foto: IN Magazin) Galerija

Ecija Ivušić u sretnoj je vezi s Nikolom Pokrivačem.

Radijska voditeljica i novinarka 32-godišnja Ecija Ivušić na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju kojom se pohvalila koliko je zaljubljena i sretna. Ljubavni je život dosad skrivala od javnosti i medija, no čini se kako se ovih dana predomislila i s cijelim svijetom odlučila podijeliti vijest kako je u vezi s poznatim bivšim nogometašem 33-godišnjim Nikolom Pokrivačem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

"Ne želim zvučat dramatično ili tako nešto. Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te moj N", napisala je Ecija na fotografiji na kojoj ona i Nikola razmjenjuju poljupce u plićaku na plaži u Vela Luci.

Baš kao ni Ecija, Nikola dosad nije otkrivao previše detalja iz ljubavnog života no, iza njega je 4-godišnji brak s bivšom suprugom Katarinom s kojom ima 5-godišnju kći Niku. Javnost je prije nekoliko godina potresla i vijest da nogometaš boluje od karcinoma limfocitnog tkiva kojeg je 2017. godine treći put hrabro pobijedio.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock i Bryan Randall (Foto: Profimedia) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: IMDB) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) +5 Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Celebrity Nakon burnog razvoda od čovjeka koji ju je besramno ponizio, ovaj muškarac vratio joj je vjeru u ljubav

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene