već joj je našao zamjenu

Neno Belan iznenadio objavom o svom ljubavnom životu: "Moja sreća sa Slovenkom nije uspjela potrajati, ali za vrijeme boravka u Londonu...''

In Magazin: Neno Belan - 5 In Magazin: Neno Belan - 5 DNEVNIK.hr 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Neno Belan Neno Belan - 3 Neno Belan - 3 In Magazin: Neno Belan - 5 In Magazin: Neno Belan - 2 Neno Belan Nikolina i Neno Belan - 9 Neno Belan Neno Belan Nikolina i Neno Belan - 5 +5 Neno Belan Galerija

Neno Belan na društvenim mrežama našalio se na račun svojeg ljubavnog života.

Glazbenik Neno Belan proveo je nekoliko dana u Londonu, gdje je bio i na koncertu legendarnog Eltona Johna, i to u sklopu njegove oproštajne turneje.

Pogledaj i ovo Lucija Marcelić, Neno Belan udružili snage Neno Belan otkrio nove mlade glazbene nade: "Izuzetna čast i zadovoljstvo mi je bilo surađivati s ovom perspektivnom zadarskom skupinom"

Iz Londona se oglašavao na svojim profilima na društvenim mrežama, a na Facebooku je objavio i fotografiju iz četvrti Camden, gdje je pozirao s kipom prerano preminule Amy Winehose te se u opisu našalio na račun svojeg ljubavnog života.

"Nažalost moja sreća sa Slovenkom nije uspjela potrajati, naši putevi su se razišli, al za vrijeme mog nedavnog boravka u Londonu upoznao sam jednu nevjerojatnu ženu, i na moju veliku radost kliknuli smo obostrano, i mojoj sreći sad opet nema kraja", napisao je Neno, a uz fotografiju s kipom Amy, priložio je i jednu gdje pozira s kipom žene u Sloveniji.

"Čelična lady. To je prava stvar!", "Sretnice", "Lipa neka šinjorina..nemoj da ti pobigne", "Bolja je ova nova od Slovenke", pisali su mu pratitelji.

Neno Belan inače ne voli govoriti o svojem ljubavnom životu, pa je čak i ovaj šaljivi pristup tome pravo iznenađenje. Svoju privatnost godinama uspješno skriva od javnosti, no poznato je da ima kćer Nikolinu, koju je dobio s bivšom suprugom Marijom, i s kojom je prije nekoliko godina snimio duet "Ti i ja".

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Orsag na koncertu Sanje, Marinka i Zeca Marina Orsag na koncertu Sanje, Marinka i Zeca Sanja Doležal Marina Orsag s mamom +10 Sanja, Marinko i Zec na koncertu Želim život Celebrity Pogledajte tko je uletio na pozornicu Sanji, Marinku i Zecu: "Rekla sam ti da hoću, a ti si zabrijala..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene