Dalmatinac s Kvarnera

Neno Belan privatni život uspješno krije od očiju javnosti i živi na četiri adrese, a sada je najavio veliku novost!

Neno Belan Neno Belan Cropix 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Neno Belan Neno Belan - 6 Neno Belan - 3 Neno Belan - 2 Neno Belan - 1 Neno i Nikolina Belan - 4 Neno i Nikolina Belan - 3 Neno i Nikolina Belan - 2 Neno i Nikolina Belan - 1 Neno i Nikolina Belan - 2 +1 Neno Belan - 4 Galerija

U bravo! live-u ovaj tjedan gostovao je Neno Belan, kantautor, pjevač i skladatelj, institucija domaće glazbe i jedan od najemitiranijih glazbenih autora.

Svojim poznatim južnjačkim melosom Neno Belan osvaja publiku diljem regije već gotovo četiri desetljeća, a svojim je domaćinima u emisiji Nives Ivanišević i Marku Tolji otkrio da priprema veliku feštu.

Pogledaj i ovo Koncert u sjećanje na Massima Savića pjesme sa zadnjeg koncerta Emotivno sjećanje na Massima: Udovica glazbenika okupila mali krug velikih ljudi koji su pjevali njemu u čast!

"Imam negdje oko 250 pjesama. Iza mene je 38 godina profesionalne karijere i još sigurno deset amaterske. Rezervirali smo termin u zagrebačkoj Areni za dvije godine, na Dan žena - subota 8.3.2025. gdje ćemo slaviti 40 godina moje karijere. Napravit ćemo presjek svega, a bit će i gostiju", najavio je.

Belan je otišao i korak dalje, pa tako već zna i čime će otvoriti najavljeni, veliki spektakl u Areni.

"Imam novi singl 'Žuti semafor', izašao je početkom godine. Nikša Sviličić napisao je tekst, a ja glazbu. S njim sam se nekako našao u glazbenoj i stvaralačkoj vibri. Sve je rađeno u retro maniru, u stilu pop rock zvuka 80-tih godina, tekst je sjetan, ali pjesma je energična baš za otvoriti Arenu, čini mi se baš onako dobra za početak!", zaključio je.

Više od dvadeset albuma, gotovo jednako i osvojenih Porina, strukovna nagrada Hrvatskog Društva Skladatelja. Najprestižnije glazbene nagrade samo se nižu. Ipak, poznati glazbenik smatra da bez benda ne bi bio toliko uspješan. Đavoli i Fiumensi obilježili su njegov glazbeni put.

"Ja sam pravi i s jednima i drugima. Glazbenik sam koji je odrastao u miljeu bendova i samo s bendom 'plivam kao ribica u vodi'. Neki vole sami, a moja solo karijera trajala je samo par godina, dok nisam uspio okupiti novi bend - Fiumens s kojima sam i danas. Nedavno smo proslavili 25 godina suradnje", izjavio je Neno.

Simpatični Dalmatinac s Kvarnera, kako ga prijatelji od milja zovu, privatni život uspješno krije od očiju javnosti, ali znamo da živi na četiri ravnopravne adrese.

"U Rijeci mi je krasno, to je jedan grad po mjeri čovjeka, nije prevelik, kao da sam u nekom malom mjestu, sve se može pješke, tamo sam našao mir. Uvijek kažem u Zagrebu je posao, u Splitu je gušt i familija. Zapravo imam četiri adrese, uz Split, Rijeku i Zagreb, svako ljeto od sedmog, pa do sredine devetog provedem na otoku Braču, u Pučišćima odakle mi je majka, a od tamo idem na gaže", otkrio je.

Belan je prihvatio izazov koji mu je Let 3 zadao u prošloj emisiji i otpjevao je vremensku prognozu. Idućem gostu, Guliannu je zadao izazov da isproba TikTok teenage filter, koji bi ga trebao vratiti u mladost, a možda mu vratiti i dugu kosu, našalio se Neno.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger - 3 Christopher Schwarzenegger - 4 Christopher Schwarzenegger - 2 Christopher Schwarzenegger - 1 +10 Patrick i Christopher Schwarzenegger s obitelji - 5 Nekad i sad Drastična transformacija sina legendarnog glumca: Ovako je izgledao donedavno, a sad ponosno pokazuje dobivenu bitku s kilogramima!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vicki Michelle - 1 Vicki Michelle - 2 Vicki Michelle - 3 Vicki Michelle - 4 +1 Vicki Michelle - 1 Nekad i sad Kao prirodna ljepotica istaknula se u kultnoj seriji, a evo kako izgleda i čime se bavi 31 godinu kasnije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene