''Kakva haljina!''

Najseksi baka Balkana pokazala dekolte u uskoj haljini, nikome nije jasno kako tako izgleda u 73. godini!

Neda Ukraden - 5 Neda Ukraden - 5 Mateja Stanisavljevic/ATAImages 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 6 Neda Ukraden - 7 In Magazin: Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden i kći Jelena - 8 Neda Ukraden i kći Jelena - 9 Neda Ukraden i kći Jelena - 10 +18 Neda Ukraden Galerija

Neda Ukraden jedna je od brojnih zvijezda koje su gostovale na proslavi rođendana poznatog srpskog časopisa, a svu pažnju privukla je u odabranoj haljini.

Pjevačica Neda Ukraden pojavila se u Beogradu na svečanoj proslavi gdje je sve poglede usmjerila upravo prema sebi.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden luksuzna oaza mira Ovo je vikendica Nede Ukraden u Crnoj Gori, za nju je dobivala primamljive ponude: ''Kakve su tu fešte bile...''

Neda je crvenim tepihom prošetala u elegantnoj šljokičastoj crvenoj haljini s dubokim dekolteom koji je istaknuo njezine bujne atribute. No, osim toga haljina je pokazala i njezinu nevjerojatnu figuru u 72. godini na kojoj joj mnoge žene zavide. 

Cijeli stajling začinila je zlatnim nakitom i srebrnom šljokičastom tobicom. Crveni ruž na usnama i valovita kosa idealno su se uklopile u cjelokupni modni izričaj.

Fotografiju u dobitnoj kombinaciji podjelila je i sama na svom Instagram profilu pozirajući na stepenicama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

"Bravo Neda", "Najljepša si", "Prekrasna žena", "Blistate", "Wow kakva haljina", "Diva", samo su neki u moru komplimenata. 

Iako su je godine stigle, ova pjevačica slovi za jednu od najljepših žena na našim prostorima.

Neda je nedavno ovako govorila o ljubavi:

''Kad bih mogla dati tako jednostavan odgovor, vjerojatno bih imala nekog pored sebe. Svako doba u kome sam se nalazila imalo je svoje prednosti i mane. Sad bih tražila nešto drugačije. Zrelost nosi drugu vrstu razmišljanja. Mora da bude vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspješan, da nije iskompleksiran, da je čovjek koji zna i šta je dobro vino, i kvalitetno jelo, i lijep cvijet, i podrška, i kompliment… I da zna kad treba udariti šakom o stol! Sve ovo je uvjet svih uvjeta. Boja očiju i visina potpuno su nebitni'', rekla je.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput se pohvalila fotografijom iz raskošnog kreveta u luksuznom hotelu, ali pažnju je ukrao seksi crni kompletić koji je izvirio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić i Goran Karan - 5 Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Seksi Lile izvijala se u sićušnom bikiniju, sve je snimila pa objavila: ''Što nam radiš, kakve su to vatrene poze?''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene