Neda inspiracija!

Neda Ukraden objavila fotku u badiću, ljudi ne vjeruju kako izgleda sa 72 godine: ''Kad bi ja tako jednog dana!''

Neda Ukraden Neda Ukraden Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden neda ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden Neda Ukraden In Magazin: Neda Ukraden - 8 neda ukraden Neda Ukraden +9 Neda Ukraden Galerija

Neda Ukraden podijelila je fotku u badiću i dokazala da se i u 72. godini možeš imati savršeno tijelo.

Pjevačica Neda Ukraden uživa na moru sa svojom obitelji, a od tamo je objavila fotografiju u kupaćem kostimu koju je uslikala njezina unuka. 

Pogledaj i ovo Neda Ukraden luksuzna oaza mira Ovo je vikendica Nede Ukraden u Crnoj Gori, za nju je dobivala primamljive ponude: ''Kakve su tu fešte bile...''

Pozirala je uz suncobran u jednodijelnom ružičastom kupaćem i tako pokazala da i u 72. godini izgleda besprijekorno dobro. Kao modni dodatak nosila je zeleni slamnati šešir i sunčane naočale.

"Da mi je neko rekao 'život je lijep' i kad napuniš 7 banki, da ću pjevati, putovati, uživati u svojoj porodici, poslu, životu - rekla bih: 'šališ se'. Ali, istina je! Zato, uživajte koliko možete i dok možete. Pustite predrasude! Unuka mi kaže: 'stani da te slikam'. I evo, slika!", napisala je Neda u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Prva u komentarima javila joj se kolegica Antonia Šola koja joj je poručila: "Samo jako",  a ni kolega Željko Samardžić nije mogao prekočiti post pa je dodao: "Too Nedo".

"Prelijepa si", "Predivna i svoja", "Sve pohvale za izgled", "Hvala Nedo za inspiraciju", "Top si mačka", "Super izgledate", "Neponovljiva Neda", "Moj ste uzor od malih nogu. Voljela bih da i ja sa 70 banki izgledam kao vi i da budem ispunjena i sretna", "Predivna i sa 7 banki", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

Iako su je godine stigle, ova pjevačica slovi za jednu od najljepših žena na našim prostorima. 

Neda je nedavno ovako govorila o ljubavi:

''Kad bih mogla dati tako jednostavan odgovor, vjerojatno bih imala nekog pored sebe. Svako doba u kome sam se nalazila imalo je svoje prednosti i mane. Sad bih tražila nešto drugačije. Zrelost nosi drugu vrstu razmišljanja. Mora da bude vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspješan, da nije iskompleksiran, da je čovjek koji zna i šta je dobro vino, i kvalitetno jelo, i lijep cvijet, i podrška, i kompliment… I da zna kad treba udariti šakom o stol! Sve ovo je uvjet svih uvjeta. Boja očiju i visina potpuno su nebitni'', rekla je.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Rinna Lisa Rinna Lisa Rinna Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: AFP) +23 Lisa Rinna (Foto: Getty) Celebrity U 59. godini pokazala je svoje razgolićeno tijelo i jedva nagurala bujne grudi u minijaturni gornji dio badića

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić +26 Marko Grubnić Celebrity Marko Grubnić pohvalio se novim luksuznim poklonom, sretan je kao malo dijete: ''Moja beba''

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene