''Ma živio muž'!''

Neda Parmać podijelila anegdotu s mužem: ''Možda to ne bih smjela reći na televiziji, ali...''

Neda Parmać Neda Parmać Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać Neda Parmać Neda Parmać Neda Parmać Neda Parmać Neda Parmać Neda Parmać TLZP: Neda Parmać kao Neda Ukraden +0 Neda Parmać Galerija

Neda Parmać u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' ovoga je puta imitirala Nedu Ukraden.

Neda Parmać transformacijom u Nedu Ukraden u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' izazvala je sjetne poglede pune suza, a ovako se ona osvrnula na svoj nastup poslije izvedbe. 

Pogledaj i ovo Antonija Šola - 5 "Ovo je baš bilo dobro" Našoj pjevačici ostvarila se želja zbog koje su svi vidjeli koliko je sretna i prpošna: "Konačno je nešto po mojoj volji!"

''Sad ću vam reći nešto što možda ne bih smjela reći na televiziji. Moj muž je sinoć bio vani s ekipom, došao je doma i rekao mi je - samo to trebaš otpjevati s emocijom'', prepričala je Neda, ali dok je govorila što joj je muž rekao, dala je do znanja da je popio koju čašicu i sve dobro nasmijala, na što je Indira uzviknula - živio muž!

A ovo su njihovi komentari. 

''Nedo, baš si bila Neda, tebi te žene idu. Vidjeli smo kroz Doris, Terezu, balkanske dive, ali ovo je bilo i glumački i pjevački jako dobro'', zaključio je Mešin, a ovako je nastup doživjela Nives. 

''Sviđa mi se kako si flertovala s kamerom. Neda i kada je ovako mila i čedno obučena ima taj jedan suptilni flerti kroz osmijeh, kroz pogled. Vokalno vau, samo na rijetke momente je isplivavala Neda Parmać'', zaključila je. 

Goran je izgledao kao da se potpuno unio u Nedin nastup. 

''Možda se još nisam ni iznio, još sam pod dojmom. Jako je bilo emotivno, nježno, suptilno, predivna točka, sve ostalo rekli su kolege'', komentirao je. 

Neda je za Indiru sjajna. 

''Fascinantna si. Inače, ova pjesma trebala se zvati ''Milan Labud'', Đorđe Novković radio je skladbu i onda je Neda poludjela jer se upravo u to vrijeme razvela od supruga Milana, i rekla NE'', Indira je usput ispričala i zanimljivu priču. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Celebrity Još jedna (pre)uska haljina Nives Celzijus u nizu, ona poručila: ''Ovo je samo jedan od razloga da upalite TV!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene