Dekolte jedva obuzdala!

Još jedna (pre)uska haljina Nives Celzijus u nizu, ona poručila: ''Ovo je samo jedan od razloga da upalite TV!''

Nives Celzijus Nives Celzijus Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus je ove nedjelje u show "Tvoje lice zvuči poznato" stigla u uskoj haljini dubokog dekoltea.

Članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus ove je nedjelje za novu emisiju odabrala haljinu koja je jedva obuzdala njezine bujne obline.

Nives je u studio došla u crnoj haljini dubokog dekoltea sa zanimljivim detaljem na ramenu, a svi pogledi bili su upereni upravo u njezine grudi. Uska crna haljina jedva joj je obuzdala bujno poprsje, a obožavatelji su joj redom pisali na društvenim mrežama da je predivna.

Celzijus je prošle nedjelje za stol žirija sjela u uskoj haljini boje crnog vina i odgovarajućim rukavicama, a na glavi je nosila parišku kapicu leopard-uzorka. Svake nedjelje oduševi gledatelje svojim modnim odabirom, a njezine kombinacije redovito nailaze i na odobravanje brojnih njezinih obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Pjevačica i spisateljica koju gledamo kao članicu žirija iz emisije u emisiju pokazuje nam maštovitost i kreativnost što se modnih kombinacija tiče, a u tome joj pomaže i stilist Marko Grubnić.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput se poigrala s izgledom prve dame, za sve okrivila Grubnića: ''Past će kiša, imam samo svoju kosu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene