Kao prava diva

Maja Šuput se poigrala s izgledom prve dame, za sve okrivila Grubnića: ''Past će kiša, imam samo svoju kosu''

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput je za novu epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato" odabrala glamuroznu kombinaciju koja je istaknula njezinu ženstvenost.

Pjevačica i voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato", Maja Šuput, svake nedjelje gledatelje oduševi svojom odjevnom kombinacijom, a ništa drugačije nije bilo no ovoga puta. Nakon što se prošle epizode pojavila u ultrakratkoj haljini u kojoj je doslovno blistala, Maja je ovoga vikenda odabrala nešto decentniju kombinaciju.

''Ovog se puta igramo looka prve dame. Tako je Marko odlučio. Past će kiša, imam samo svoju kosu i promijenila sam boju ruža'', objasnila je Maja na Instagramu.

Uska haljina kremaste boje otvorenih ramena dodatno je naglasila Majine obline, a glamurozni stil je začinila bijelim tilom kojim je prekrila dekolte. Na sebi je imala i bijele rukavice koje su istaknule njezinu ženstvenost, a u istom tonu je napravila i frizuru koja joj je savršeno pristajala na modnu kombinaciju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Iz nedjelje u nedjelju za Majin se stil brine njezin najbolji prijatelj, stilist Marko Grubnić, koji oblači i članice žirija showa, Nives Celzijus i Indiru Levak.

Šuput inače često naglasi bujni dekolte, a prije nekoliko emisija s Indirom Levak je krenula i u borbu dekoltea. Bilo da na sebi ima dugačku bijelu haljinu, mačkasti dekolte ili dodatno naglasi noge, jedno je sigurno - naša popularna pjevačica i voditeljica oduzima dah svake nedjelje u omiljenom showu.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Celebrity Još jedna (pre)uska haljina Nives Celzijus u nizu, ona poručila: ''Ovo je samo jedan od razloga da upalite TV!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene