jeste li i vi primijetili?

Javnost je opet zabrinuta za kralja Charlesa zbog jednog detalja u njegovu izgledu, evo kako su to objasnili liječnici

Kralj Charles III. Kralj Charles III. Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. Kralj Charles III. Kralj Charles III. Kralj Charles Kralj Charles i Camilla - 8 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. Kralj Charles i princ William Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 2 Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 6 +19 Kralj Charles posjetio Centar za liječenje raka - 4 Galerija

Kralj Charles III. izazvao je brigu javnosti zbog svojih natečenih prstiju, o kojima se puno pričalo i prije njegove teške dijagnoze.

Otkako se kralj Charles III. vratio dužnostima nakon objave da ima rak, pri svakom novom službenom izlasku nalazi se pod povećalom javnosti pa su se u fokusu našli i neki njegovi od ranije poznati problemi.

Tako su sada javnost opet zabrinuli njegovi natečeni prsti, o kojima se puno pisalo i godinama prije njegove teške dijagnoze, a o svemu su se u medijima oglasili i liječnici.

"Često su natečeni prsti simptom zadržavanja vode u tijelu, što može biti uzrokovano brojnim zdravstvenim stanjima. Prsti-kobasice su službeno poznati i kao daktilitis", objasnio je jednom prilikom za Daily Mail doktor Chun Tang, liječnik opće prakse i ravnatelj bolnice Pall Mall u Manchesteru.

Prema njegovim riječima, ovo stanje nastaje uslijed upale i može biti rezultat artritisa, višestrukih bakterijskih infekcija ili čak tuberkuloze. Druge mogućnosti uključuju visoki udio soli, alergijske reakcije, nuspojave lijekova, povrede i autoimune bolesti.

"Liječenje ovog stanja može se odrediti kada se identificira osnovni uzrok. Trebalo bi napravit test krvi da bi se utvrdili osnovni problemi", objasnio je doktor Chang.

O natečenim prstima kralja Charlesa već se i ranije puno pisalo, a u jednom su trenutku bili i sedmi najtraženiji termin na Googleu u Velikoj Britaniji.

Kralj Charles i sam je svoje prste usporedio s kobasicama tijekom turneje u Australiji 2012. godine, a zatim i prošle godine u BBC-jevom dokumentarcu "Charles III: The Coronation Year".

Pogledaji ovo Kraljevska obitelj na balkonu - 1 Celebrity Divna gesta kralja Charlesa u čast povratka vojvotkinje Kate kraljevskim dužnostima

Pogledaji ovo Kralj Charles - 2 Celebrity Bolesni kralj Charles od Harryja i Meghan želi samo jedno: ''Apsolutno je predan tome''

Pogledaji ovo Kralj Charles III. Zanimljivosti U Beogradu se održala proslava rođendana kralja Charlesa, pogledajte tko je sve bio među uzvanicima!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Amurri Eva Amurri Eva Amurri Eva Amurri i Susan Sarandon +9 Eva Amurri i Susan Sarandon Celebrity Kći legendarne glumice zbog dekoltea se našla na meti kritika: "Neukusno i neprimjereno!"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Dedić Lu Dedić Lu i Matija Dedić In Magazin: Lu Dedić - 1 +16 In Magazin: Lu Dedić - 3 Celebrity Unuka naše glazbene legende dokaz je da jabuka ne pada daleko od stabla, djed bi danas bio jako ponosan na nju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene