lijepa i talentirana

Unuka naše glazbene legende dokaz je da jabuka ne pada daleko od stabla, djed bi danas bio jako ponosan na nju!

Lu Dedić Lu Dedić Bruno Konjevic/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Dedić Lu Dedić Lu i Matija Dedić In Magazin: Lu Dedić - 1 In Magazin: Lu Dedić - 3 In Magazin: Lu Dedić - 5 Arsen i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Arsen Dedić, Lu Dedić, Gabi Novak Lu Dedić - 1 +10 Lu Dedić - 2 Galerija

Lu Dedić pjevala je na Jazz festivalu Music Breeze u Visu, a na klaviru ju je pratio otac Matija Dedić.

Lu Dedić, kći našeg pijanista svjetskog glasa Matije Dedića i njegove supruge Marine Scotti, ali i unuka Gabi Novak i velikog Arsena Dedića, nastavila je obiteljsku glazbenu tradiciju.

Do sada je već objavila nekoliko singlova, a predstavila se i na ovogodišnjoj Dori s pjesmom "Plavi leptir".

Ovih dana nastupila je i na Jazz festivalu Music Breeze u gradu Visu, a na pozornici joj se pridružio i otac Matija, koji ju je pratio na klaviru dok je pjevala i pritom je gledao s ponosom.

Ponosan bi zasigurno bio i njezin pokojni djed Arsen, za kojeg je bila posebno vezana.

''Uvijek mi je urezana ta ljubav koju je imao prema meni. Nikad nije dopuštao da ja nisam u pravu. Čak kad sam bila i totalno ne u pravu, uvijek me branio i kad bi roditelji bili nešto uzrujani sa mnom, on bi uvijek rekao: uopće nije tko, pustite vi nju..." prisjetila se jednom prilikom u IN magazinu, a tada je podijelila i vrijedan savjet koji je dobila od bake Gabi.

''Da moram biti svoja, da ću jedno tako biti sretna tj. zadovoljna s onim što radim. To je nekako savjet koji sam jedino usvojila, zato što sam jako tvrdoglava i savjete saslušam, ali ne poslušam..." ispričala je Lu.

Fotografije s njezina nastupa u Visu, ali i neke iz djetinjstva na kojima pozira s djedom i bakom, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Lu Dedić Celebrity Unuka Arsena Dedića nastavila je obiteljsku tradiciju, tata nije skrivao ponos zbog nastupa kojim je otvorila drugu večer Dore!

Pogledaji ovo In Magazin: Lu Dedić - 1 inMagazin Unuka Arsena Dedića hrabro je progovorila o životnim izazovima: ''U svojoj torbi uvijek imam inzulin"

Pogledaji ovo Arsen Dedić, Lu Dedić, Gabi Novak Nekad i sad Unuka legendarnog Arsena Dedića odrasla je u pravu ljepoticu, a ovih se dana sprema za njoj poseban događaj!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Dragana Mirković - 1 Lepa Bren, Dragana Mirković i Senidah Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 3 +25 Lepa Brena - 2 Celebrity Lepa Brena šokirala najnovijim potezom: Je li moguće da se odrekla svog zaštitnog znaka?

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron - 2 Zac Efron - 1 Zac Efron - 3 Zac Efron - 4 +22 Zac Efron - 6 Celebrity Nikome nije jasno što si je ovaj glumac napravio od lica, plastičnim operacijama potpuno se izobličio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene