Što vi kažete?

Lepa Brena šokirala najnovijim potezom: Je li moguće da se odrekla svog zaštitnog znaka?

Lepa Brena Lepa Brena Armin Durgut/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Dragana Mirković - 1 Lepa Bren, Dragana Mirković i Senidah Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 2 Lepa Brena Lepa Brena i sin Viktor - 7 Lepa Brena Lepa Brena - 7 Lepa Brena - 6 +19 Lepa Brena Galerija

Ako je suditi prema objavi na Instagramu Dragane Mirković, Lepa Brena odlučila se za značajnu promjenu imidža. Svoju prepoznatljivu plavu boju kose odlučila je obojati u smeđu.

Između ostalih izvođača, u Zürichu nastupile su i Dragana Mirković, Lepa Brena i Senidah, a tamo su svi primijetili novu Breninu frizuru.

Iako je regionalna zvijezda poznata po svojoj plavoj kosi, čini se da se odlučila za značajnu promjenu i isprobati kako je to biti brineta. 

Dragana Mirković na svojim se Instagram pričama pohvalila zajedničkom fotografijom s navedenim pjevačicama, a u našoj galeriji možete pogledati kako Breni stoji nova frizura.

Kako Breni stoji nova boja kose?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjetimo, nedavno je Lepa Brena objavila fotografije sa skupocjene jahte, a kako sve izgleda možete pogledati OVDJE.

Pogledaji ovo Lepa Brena Celebrity Pogledajte transformaciju najmlađeg sina Lepe Brene nakon što je smršavio više od 30 kilograma, pojavio se s njom u izlasku!

Pogledaji ovo Lepa Brena Celebrity Snimka autobusa u kojem Lepa Brena obilazi regiju širi se društvenim mrežama, jasno je i zašto je privukao toliku pozornost

Pogledaji ovo Severina - 3 Celebrity Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Diego Conde i Ana Moya - 1 Diego Conde i Ana Moya - 2 Diego Conde i Ana Moya - 3 Diego Conde i Ana Moya - 4 +5 Diego Conde i Ana Moya - 5 Celebrity Španjolski vratar vjenčao se s poznatom manekenkom, na vječnu ljubav zavjetovali su se nakon pola godina veze!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić Medančić i suprug - 3 Nataša Janjić Medančić i suprug - 2 Nataša Janjić Medančić i suprug - 1 Nataša Janjić Medančić +25 Nataša Janjić Medančić Celebrity Naša glumica nasmijala je pratitelje šaljivim videom o svom braku, javio se i njezin suprug: "Težak je ovaj život..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene