"suzile su mu oči..."

Španjolski vratar vjenčao se s poznatom manekenkom, na vječnu ljubav zavjetovali su se nakon pola godina veze!

Diego Conde i Ana Moya - 10 Diego Conde i Ana Moya - 10 Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Diego Conde i Ana Moya - 1 Diego Conde i Ana Moya - 2 Diego Conde i Ana Moya - 3 Diego Conde i Ana Moya - 4 Diego Conde i Ana Moya - 5 Diego Conde i Ana Moya - 6 Diego Conde i Ana Moya - 7 Diego Conde i Ana Moya - 8 Diego Conde i Ana Moya - 9 +0 Diego Conde i Ana Moya - 10 Galerija

Diego Conde i Ana Moya stali su na ludi kamen. S glamuroznog vjenčanja objavili su djelić atmosfere, sve to možete vidjeti u našoj galeriji.

Španjolski nogometni vratar Diego Conde i influencerica i manekenka Ana Moya vjenčali su se u madridskoj crkvi.

Prizore glamuroznog vjenčanja objavili su na društvenim mrežama, 34-godišnja mladenka za svoju vjenčanicu kreaciju brenda Victoria Coleccion.

U crkvu je ušla u pratnji oca i sina iz prvog braka, a 25-godišnji mladoženja bio je odjeven u elegantni crni sako i bijelu košulju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Mc Dougall (@andymcdougall)

"Suzile su mu oči dok ju je čekao pred oltarom", pišu strani mediji.

Djelić atmosfere pogledajte u našoj galeriji.

Inače, par se nakon samo šest mjeseci veze odlučio vjenčati, a kako kažu, sve je otpočetka išlo glatko i svojim tijekom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i sin Maximilian David - 1 Jennifer Lopez i sin Maximilian David - 2 Jennifer Lopez i sin Maximilian David - 3 Jennifer Lopez i sin Maximilian David - 5 +26 Maximilian David Muniz - 6 Celebrity Evo kako izgleda sin Jennifer Lopez, dobila ga je u braku s pjevačem, a ne izvodi ga često u javnost!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez - 6 Lauren Sanchez - 8 Lauren Sanchez - 1 Lauren Sanchez - 2 +26 Lauren Sanchez - 3 Celebrity Zaručnica milijardera tijelo je isklesala do savršenstva, izgleda kao da ne izlazi iz teretane!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene