''jedan od najtežih izazova''

Jedan od najpoznatijih svjetskih youtubera objavio je video iz Hrvatske, skupio je gotovo 50 milijuna pregleda u manje od jednog dana!

Mr. Beast Mr. Beast Screenshot/Youtube 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Mr. Beast Mr. Beast - 2 Mr. Beast - 14 Mr. Beast - 13 Mr. Beast - 12 Mr. Beast - 11 Mr. Beast - 10 Mr. Beast - 9 Mr. Beast - 8 Mr. Beast - 7 +5 Mr. Beast - 6 Galerija

Mr. Beast je na svom YouTube kanalu objavio video koji je krajem siječnja snimio u Kuparima.

Hrvatskom se proširila vijest da je Lijepu našu u svrhu snimanja novog videozapisa posjetio jedan od najpoznatijih youtubera na svijetu Mr. Beast, a krajem siječnja je na svom Youtube kanalu objavio video koji je snimio u Kuparima.

''Preživio sam tjedan dana u napuštenom Gradu", glasi naslov videa koji je u samo 3 sata skupio 13 milijuna pregleda.

"Ovo je bio jedan od najtežih izazova koje smo ikada napravili", dodao je Mr. Beast.

Ispričao je kako je u razrušenom hotelskom kompleksu u Kuparima s ekipom živio i snimao tjedan dana.

Istražio je sve što je od razrušenog kompleksa ostalo i u videu ispričao što su radili svaki dan.

"Kad je došao zadnji dan, samo nam je jedna stvar bila u glavi - napustiti ovo mjesto i nikad se vratiti", zaključio je na kraju videa Mr. Beast.

Pogledaji ovo Mr. Beast - 1 Zanimljivosti Tek što je stigao u Hrvatsku, ekipu slavnog youtubera snašle nevolje: Prekinuo je snimanje zbog trovanja?

Youtuber je tijekom boravka u Hrvatskoj posjetio i teretanu u Lapadu. S njim je bio prijatelj Shawn Hendrix, pobjednik prošlogodišnjeg Mr. Beastova izazova "Survive 100 Days In Circle, Win $500.000". 

Naime, natjecatelji su se bili razboljeli nakon što su popili vodu s izvora kod napuštenog kompleksa i snimanje zbog toga prekinuto te je nastavljeno nakon nekoliko dana oporavka. Srećom, sve se to dogodilo tijekom priprema.

Pogledaji ovo Mr. Beast - 2 Celebrity U Hrvatsku je stigao jedan od najbogatijih svjetskih youtubera, evo u kojem su ga mjestu već zabilježile kamere!

Podsjećamo, James je s 13 godina počeo snimati za YouTube, a veliku popularnost doživio je 2017. godine. Na njegovim projektima sudjeluje tim od 250 ljudi, a produkcija je postavljena na zavidnoj razini. Na Youtube kanalu Mr. Beast ima preko 242 milijuna pretplata što ga čini prvim na listi pojedinaca s najviše pretplatnika, a drugi je po broju pretplatnika od svih Youtube kanala.

Pogledaji ovo Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 8 Celebrity Srpski youtuber pohvalio se novim stanom od 300 kvadrata, nova raskoš posebno je oduševila njegovu djevojku!

Veliki dio svog bogatstva vraća zajednici po čemu je poznat, pa je tako do sada donirao milijune dolara organizacijama koje se bave očuvanjem biljnog svijeta, čišćenjem oceana i slično.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Teya Dora - 7 Teya Dora - 8 Teya Dora - 9 Teya Dora - 10 +19 Teya Dora - 6 Zanimljivosti Tko je Teya Dora koja će predstavljati Srbiju na Eurosongu? Svi se čude njezinim godinama, a napisala je i brojne poznate hitove!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik +26 Danijela Dvornik Celebrity Fotografija Danijele Dvornik u spavaćici izazvala je žustru raspravu, evo što ona ima za reći na to: "Nakon pedesete, trebale bismo otići na zadnju policu ormara..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene