Zna se i zašto je tu!

U Hrvatsku je stigao jedan od najbogatijih svjetskih youtubera, evo u kojem su ga mjestu već zabilježile kamere!

Mr. Beast - 2 Mr. Beast - 2 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mr. Beast - 14 Mr. Beast - 13 Mr. Beast - 12 Mr. Beast - 11 Mr. Beast - 10 Mr. Beast - 9 Mr. Beast - 8 Mr. Beast - 7 Mr. Beast - 6 Mr. Beast - 5 +3 Mr. Beast - 4 Galerija

Svjetski poznati youtuber Mr. Beast stigao je u Hrvatsku kako bi snimio svoj novi videozapis, a jutro je proveo u jednoj dubrovačkoj teretani.

Svjetski poznati youtuber Mr.Beast, pravoga imena James Stephen Donaldson, ovih dana boravi u Hrvatskoj, točnije u Dubrovniku. U Lijepu našu stigao je kako bi snimio novi visokobudžetni video, a dok se priprema za snimanje, viđen je dok je odlazio u Saiyan gym teretanu u Lapadu gdje je odradio trening, javlja Dubrovački dnevnik.

Njegovu snimku možete pogledati OVDJE.

Posljednjih dana boravi u Kuparima gdje je snimio jedan od svojih videa u razrušenom hotelskom kompleksu, no nije otkrio zašto je odabrao baš tu lokaciju i detalje nadolazećeg projekta. Građani već danima javljaju da su putevi, koji vode do hotelskog kompleksa u Kuparima, već danima blokirani.

Jeste li prije čuli za Mr. Beasta?

  • Da, ima zanimljive videozapise!
  • Nemam pojma tko je on!

Ukupno glasova:

James je s 13 godina počeo snimati za YouTube, a veliku popularnost doživio je 2017. godine. Na njegovim projektima sudjeluje tim od 250 ljudi, a produkcija je postavljena na zavidnoj razini. Na Youtube kanalu Mr. Beast ima preko 236 milijuna pretplata što ga čini prvim na listi pojedinaca s najviše pretplatnika, a drugi je po broju pretplatnika od svih Youtube kanala.

Veliki dio svog bogatstva vraća zajednici po čemu je poznat, pa je tako do sada donirao milijune dolara organizacijama koje se bave očuvanjem biljnog svijeta, čišćenjem oceana i slično. Zahvaljujući njemu, diljem SAD-a je posađeno 25 milijuna stabala, donirao je 20 tisuća pari obuće djeci u Africi, financirao gradnju više stotina bunara s pitkom vodom i poklonio školama tehnologije u vrijednosti 300 tisuća dolara. Ima i poseban kanal Beast Philanthropy, a sav prihod od reklama i promocija donira humanitarnim organizacijama, piše Dubrovački dnevnik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MrBeast (@mrbeast)

Nesumnjivo je da će njegov novi videozapis privući veliku pozornost, a kako James izgleda pogledajte u našoj galeriji.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jagoda Kumrić - 5 Jagoda Kumrić - 2 Jagoda Kumrić Konstantin Haag i Jagoda Kumrić +24 Petra Kraljev i Jagoda Kumrić Celebrity Vedrana iz Kumova nekad je bila dio serije koja je također rušila rekorde gledanosti: ''Imala sam tek 18 godina i samo san da ću postati glumica''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 7 Elsa Pataky - 6 Elsa Pataky - 5 Elsa Pataky - 3 +29 Elsa Pataky - 4 Celebrity Već svi znaju da ima tijelo iz snova, ali kad je u ovom badiću okrenula leđa, teško je bilo skinuti pogled s nje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene