Ima tek 27 godina!

Srpski youtuber pohvalio se novim stanom od 300 kvadrata, nova raskoš posebno je oduševila njegovu djevojku!

Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 8 Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 8 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 10 Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 11 Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 7 Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 2 Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 1 Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 4 Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 3 Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 6 Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 5 Anja Blagojević i Bogdan Ilić - 9 +18 Bogdan Ilić - 1 Galerija

Youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, pohvalio se novim luksuznim stanom koji je kupio, posebno je zadovoljna bila njegova djevojka Anja Blagojević.

Srpski youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, dosad je živio u elitnom naselju u Beogradu, a sada se na društvenim mrežama pohvalio novom nekretninom u koju se uselio i otkrio je kako vrijedi 2 milijuna eura te ima 300 kvadrata.

U stanu će živjeti sa svojom djevojkom, influencericom Anjom Blagojević, a par se već pohvalio luksuzom u koji su uselili.

Naime, u tih 300 kvadrata je ogromna dnevna soba, spa centar, teretana, jacuzzi i apartman za goste. Postoji i posebna soba u kojoj će se Anja snimati, šminkati i uređivati, a u sobi je i veliki ormar.

A sve ostale detalje te svoje reakcije Baka je snimio za svoj YouTube.

Anja se potom pohvalila da su okitili i božićnu jelku, a da bude onako kako je željela mladoj influencerici trebalo je dva dana.

Naime, jelka je visoka 3 metra i Bogdan ju je platio sveukupno 1500 eura, ali kad je postavila jelku na postolje, bila je viša, stoga je Anja imala problem pri slaganju jelke i sam vrh jelke je morala izbaciti.

U kićenju jelke imala je pomoć svoje mame i mačka Tedija.

''Potrošili smo malo manje od 1500 eura za jelku. Sama jelka je koštala 900 eura, a oko 500 eura su bili ukrasi'', rekla je Anja.

''Sve u svemu ja sam oduševljena i ovo mi je najljepša jelka ikada'', zaključila je Anja.

@anjablaa

10/10🎄

♬ original sound - Anja

Podsjetimo, Anja Blagojević i Baka Prase upoznali su se 2019. godine, a od tad je njihov odnos bio buran. Prekidi i mirenja bili su česti, a svoju vezu javnosti su potvrdili u travnju 2021. godine. Baka je snimio video na svom YouTube kanalu u kojem je otkrio da ima djevojku.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bernardić s djevojkom - 2 Davor Bernardić s djevojkom - 1 Davor Bernardić s djevojkom - 3 Davor Bernardić s djevojkom - 4 +6 Davor Bernardić s djevojkom - 5 Celebrity Davor Bernardić viđen je u društvu svoje partnerice s kojom se navodno i zaručio, nikad ih još nismo vidjeli zajedno!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 2 Sandra Perković Sandra Perković - 1 Sandra Perković +26 Sandra Perković - 2 Celebrity Procurile su prve fotografije Sandre Perković s vjenčanja, raskošna haljina koju je odjenula sve će iznenaditi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene