Prate ga milijuni mladih

Ovo je YouTuber kojem je pjesma prva na trendingu u Hrvatskoj, optužili su ga za ubojstvo, a potom ga je ostavila i poznata djevojka

Baka Prase - 8 Baka Prase - 8 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Baka Prase - 8 Baka Prase - 9 Baka Prase - 7 Baka Prase - 6 Baka Prase - 5 Baka Prase - 4 Baka Prase - 3 Baka Prase - 2 Baka Prase - 1 Anja Blagojević - 1 +8 Anja Blagojević - 2 Galerija

YouTuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase izdao je pjesmu ''Tokyo'' s kojom je trenutno prvi u trendingu u Hrvatskoj.

Mladi srpski YouTuber Bogdan Ilić koji je poznatiji pod estradnim imenom Baka Prase, izdao je novu pjesmu ''Tokyo'' s kojom je trenutno prvi u trendingu u Hrvatskoj, ali i ostalim državama Balkana.

Pogledaj i ovo showbuzz njega su krivili za sve Baka Prase objavio emotivni video i u suzama ispričao sve o tragično preminuloj YouTuberici: "Istina će izaći na vidjelo!"

Od objavljivanja pjesme prošla su dva dana, a mladić je već skupio preko dva milijuna pregleda. Pjesma je mnoge slušatelje podsjetila na rad i pjesme bosanskog repera Bube Corellija, a sam Baka Prase u komentar pjesme napisao je: ''Naučio sam drevni jezik Lorda Bube Corellija''.

Inače, 25-godišnji YouTuber veliku je popularnost stekao prije nekoliko godina snimajući sadržaj za YouTube, a u svojoj prošlosti izdao je već nekoliko pjesama naslova ''Ono moje'', ''Blamage'', ''Bleja u Turskoj'' i ostali.

Pozornost u medijima često je znao privlačiti komentiranjem ostalih srpskih YouTubera ili ocjenjivanjem pjesama sa srpske scene, a zbog svojih je komentara često pokrenuo i brojne rasprave i skandale.

Krajem prošle godine Baka je bio negativno ocijenjen u javnosti zbog samoubojstva srpske YouTuberice i ''gejmerice'' Kristine Đukić Kike. Baka i Kika imali su javni okršaj jer je Baka snimio uvredljivu pjesmu na Kikin račun, a nakon njena samoubojstva Kikini pratitelji krivili su Bogdana za smrt 21-godišnje djevojke.

''Sada svi pišu da sam ja ubojica, da sam odgovoran za smrt djeteta jer sam je prozivao i jer smo bili u drami. Svi su odmah uprli prstom u mene. Bili smo posvađani, ali je to bilo prije dvije godine. Naravno da joj je bilo loše i da su je mrzili kada sam je ja prozivao, ali to je sve završilo. Ona je prešla preko toga i zaboravila na sve te je nastavila snimati videa. Želim da ljudi znaju da smo se mi rastali kao prijatelji'', opravdavao se Baka u videu koji je objavio na svom kanalu nakon tragične vijesti te se odmah potom preselio u Amsterdam iz kojeg se nakon nekoliko dana i vratio.

U videu je zaprijetio i kako će prestati snimati za YouTube s čim se nikako nisu složili njegovi fanovi koje Baka naziva ''Institucijom''.

Prognoze se ipak nisu ostvarile pa se Baka brzo vratio na scenu.

Osim Kike, Bogdan je imao okršaje i s popularnim reperom Voyageom i njegovom tadašnjom djevojkom Anđelom Ignjatović, popularnijom pod imenom Breskvica.

Brojni skandali i okršaji natjerali su Baku da se krajem prošle godine povuče s društvenih mreža, a situaciju je nekoliko mjeseci nakon pogoršao i ljubavni prekid sa srpskom influencericom Anjom Blagojević.

YouTuber je na Instagramu rekao kako se više nisu slagali te je njihova veza naišla na zid.

Svoju vezu Baka i 21-godišnja Anja dugo su skrivali iako su pratitelji mnogo puta nagađali kako mu je upravo ona nova djevojka, a svoju su vezu obznanili prošle godine.

Međutim, početkom ove, mladi par raskinuo je svoje odnose, a na društvenim mrežama bivši se partneri još šale te Baka Prase moli bivšu djevojku da joj se vrati.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat i Milica Pavlović Luciano Plazibat i Milica Pavlović Luciano Plazibat Milica Pavlović - 1 +18 Milica Pavlović - 2 Zanimljivosti Na nastupu srpske folk zvijezde zaštitar je s pozornice odvlačio našeg poznatog plesača, a sve su zabilježile kamere!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Csilla Barath Bastaić - 13 Csilla Barath Bastaić - 12 Csilla Barath Bastaić - 11 Csilla Barath Bastaić - 10 +8 Csilla Barath Bastaić - 9 Celebrity Naša lijepa glumica postala majka u 41. godini, otkrila je kako su ona i partner nazvali djevojčicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene