Osvaja ljepotom!

Monika Kravić rijetko se pojavljuje u javnosti, no sada su na društvenim mrežama osvanule njezine nove fotke!

Monika Kravić Monika Kravić Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Maras Batinić i Monika Kravić Olujić - 2 Mirna Maras Batinić i Monika Kravić Olujić - 4 Mirna Maras Batinić i Monika Kravić Olujić - 3 Mirna Maras Batinić i Monika Kravić Olujić - 1 Monika Kravić i Fran Olujić Monika i Fran Olujić Monika Kravić Olujić i Mirna Maras Monika Kravić Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Monika Kravić s prijateljicama i Johnom Pavlishem (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +4 Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Mirna Maras Batinić objavila je na Instagramu fotografije s njoj dragim prijateljicama, među kojima je i Monika Kravić Olujić koja se u javnosti rijetko pojavljuje.

Voditeljica Mirna Maras Batanić u blagdanskom je raspoloženju što je pokazala već i svojim pratiteljima na profilu na Instagramu gdje je objavila nekoliko fotografija s druženja s prijateljicama, a na kojima su se našla i neka lica koja ne viđamo često.

Pogledaj i ovo Mirna Maras i Željko Batinić - 5 Ne viđamo ga često Naša voditeljica objavila je romantične fotografije sa suprugom koji joj je nakon prvog kraha braka vratio vjeru u ljubav!

Mirna je uživala u jednom zagrebačkom hotelu, a društvo joj je pravila novinarka i stilistica interijera Monika Kravić Olujić koja se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti. Inače, bivša televizijska voditeljica, koja se proslavila u prvom talent showu u Hrvatskoj "Story Super Nova", prošle se godine udala za odvjetnika Frana Olujića i dobili su sina, a iza sebe ima i propali brak sa sinom Zdravka Mamića, Marijem Mamićem, s kojim ima i još dvojicu sinova, Josipa i Jakova.

"Taj mjesec u godini i ta divna druženja u najdražem hotelu", napisala je Mirna uz fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

"Sve lijepe žene", "Svjetski", "Predivna ženo uvijek naj naj najljepša, top", komentirali su njezini pratitelji.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +30 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Celebrity Nikad vitkija Kolinda na modnom događaju u Katru pozirala poput modela i potpuno raspametila obožavatelje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Potpuno gola Nives Celzijus novom fotkom nadmašila samu sebe: "Ajme, majko sveta!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene